Deletedmom413 Baş ağrısı ,genzim yaniyor,burnumun ici yaniyor karnim agriyor ishal degilim tam ishal gibi 🙄
Defnos_20 Deletedmom413 valla şu dönemde herşey belirti olabilir çünkü herkeste farklı etki ediyor bizde yeni atlattık çok geçmiş olsun
AsilZeynepp Deletedmom413 olabilir ben test vermeden 2 gün önce deli gibi bi baa ağrısı vardı testim pozitif cikti
Deletedmom413 Mom9 Defnos_20 AsilZeynepp Masallmom Pinarice paputmoms Testim negatif çıktı. Tesekkur ederim yorumlariniz icin. 🌸🌸🌸
Deletedmom413 Defnos_20 Tesekkur ederim Pozitif temasliyim. Cuma günü gorusmustuk dunden beri bu belirtiler git gide artiyor 🙄
Defnos_20 Deletedmom413 bizimde öyleydi 5. Günde çıktı ve baya bi ağrılı süreç oldu bencede hemen gidin He şöyle birşey var emziryordum ben ilaç kullanamadım parol la başımın çaresine baktım
Mom9 Deletedmom413 korkmayın canınız yanmıyor😊 bir an önce iyileşmeye bakın inşallah. Çok geçmiş olsun şimdiden 🙏🌺
Ahlemim Defnos_20 benim eşiminde pozitif çıktı benimde belirtilerim aynı muhtemelen bende koronayım bebeğim 15 günlük nasıl emzirdiniz özellikle yaptığınız birşey var mı
Defnos_20 Deletedmom413 çok geçmiş olsun canım baş ağrısıda yapabiliyor Rabbim sağlık versin hepimize en çoksa evlatlarımıza inşallah🤲🏻