TospikOglusum Yasemin_06 harika gelmiş bana henüz gelmedi daha coknolmadi zaten üye olalı.sen nekadardr uyesin?
Yasemin_06 Vera1810 benimde dun baktigimda oylegozukuyodu hatta dedim gelmicek heralde bizi kekliyolar 😁 haberimde yokbgun geldi kargo
Yasemin_06 Esmece denebunu.com cnm ordan uye oldum butun sorulari cvpladim oyle cikti sans isi sanirim birwz bu kutu.olayi
Esmece Yasemin_06 teşekkür ederim bende bi deneyeyim 😂gerçi şans ise bana çıkmaz ama Allahtan umut kesilmez
Yasemin_06 Meralvedatazer var olan uyeligimizi sildik tekrar actik sonra tum sorulari cvpladik bebegimizn dogum tarihi 2019 yaptik. Bonus soru geldi onuda formul sut kullaniyorum yaptik. Bi sure sonra cikti kutu
Yasemin_06 Papatyasevdalisi sagol cnm denebunuya uye oldum birdan abi arkadasta sagolsun bi yol gosterdi oyle kazandik
Yasemin_06 Cnngn kargomu gelmedi cnm seninde eger oyley bende daha dun aksam bakyim yoktu bgun kargo geldi
Yasemin_06 Sucukluyumurtaa var olan uyeligimizi sildik tekrar actik sonra tum sorulari cvpladik bebegimizn dogum tarihi 2019 yaptik. Bonus soru geldi onuda formul sut kullaniyorum yaptik. Bi sure sonra cikti kutu 🤗