Yasemin_06 Kizlar dene bunu kutum geldi sizlerindekide geldimi ay cok mutlu oldum.ya mustela urunlrri cok bahali diye hic kullanamamistim bide sma merak ediyodum dene firsatim olcak 😁🤗🤗
_Zeynep_bebek Yasemin_06 ben üye olmaya çalışıyorum önüme sürekli çerez ayarları gizlilik politikası mı ne geliyor tamm dıyorum olmuyor seç dıyorum yok hepsını kabul ey dıyorum yok olmuyor size böyle birşey gel dimi neye bastınız
TospikOglusum Yasemin_06 harika gelmiş bana henüz gelmedi daha coknolmadi zaten üye olalı.sen nekadardr uyesin?
balcicegin_annesi Yasemin_06 bende yeni üyeyim nasıl yapılıyor ve nerden yapılıyor sayfamda şuan da herşeyim 0 nasıl oluyor bu anlatır mısın
Yasemin_06 ZeynepSare9485 ya sagolsun burda bi arkadas vardi adini unuttum yoksa onuda etiketlicektinde o onerdi hesabimizi silip.yeniden uye.olunup bonus soruyuda cvladiktan sonra bi sure sonra kutu cikiyodu onun sayesinde yapmistim bende okdu.bide cocgun dogum tarihini 2019 ve formul.mama kullaniyorum ewet yaptim ben cikti
Yasemin_06 _Zeynep_bebek bilmiyirumki cnm telefondan yaptim bende uyeligimi bide bilg varsa ordan dene istersen tekrardan
Yasemin_06 Nadireyamac yaa niyeki acaba bilg dene bide istersen cnm yada aktivasyon linliki onaylamiyosundur ondanda olmuyodur
Yasemin_06 Meralvedatazer yaa ewet sanirim sans banada aslinda gelmis bi sonraki gun gormudtum uzulmustum kacirdim diye sagolsun burdan bi arkadas bi yol.gosterdi oyle yaptim tekrardan cikti banada
BademsMam Yasemin_06 bonus soruda bana sadece formül mama kullanıyor musunuz diye sormuştu. Size mustelayı nasıl gönderdiler
Yasemin_06 Esmece denebunu.com cnm ordan uye oldum butun sorulari cvpladim oyle cikti sans isi sanirim birwz bu kutu.olayi
Yasemin_06 Papatyasevdalisi sagol cnm denebunuya uye oldum birdan abi arkadasta sagolsun bi yol gosterdi oyle kazandik