deletedmom2200 [bilinmeyen] ne burcuymuşsun ya sanarsın atomu parçadı sahte hesaplarını da alıp git bence buradan
deleted2310 [bilinmeyen] madem bu kadar rahatsızsın ben olsam adımı kullanıp açılan hesapları savcılığa şikayet ederim niye bu kadar uzatıp polemik yaratıyorsun geçende de böyle bir post açtın herkes anlayışla karşıladı yeter yaptığın şımarıklıktan başka birşey değil!!
Nazlipek Gerçek burcunun gıyabında yapılan bütün yorumları kınıyorum o olduğunu bilmiyoruz bu veya bunlar her kimlerse iyi eğlence buldular kendilerine burcu belki şuan çocuğunun derdinde olan bi anne ve sizin yüzünüzden ne çok karalandı ben inanmıyorum bunların burcu olduğuna belki başta yapmıştır bi iki kere ama sonrası olamaz burcu bu kadar pis ve kötü niyetli biri olamazdı bence
Tubidy Kızlar bu burcu kim 🙈 ben bi kaç postuna denk geldim sadece ben burcuyum yazıp kenara çekiliyor 🙈herkesi bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir ?
Beyzaaa Hanımlar bence yazıp tatlı canınızı hiç sıkmayın boşverin sizi sinir ettiğiyle kalıyor ortalıkta yok baksanıza umarım bakıp bakıp yazdıklarımızla dalga geciyordur yazmayın boşverin post acıp acıp cevap alamassa gider belki😂😂😂
Nazlipek [bilinmeyen] bu kadar yapamaz ama ya bu başka bi boyut bence yaptı onda yaptı ama şuanda bile 2-3tane burcu var ortalıkta ondan çıkıp ona girip nası yapıcak o kadar da değil bu burcu olayının güzel prim yaptığını gören birileri var ilgi odağı olmak hemde milleti keklemek amaç bence baktılar burcu konusu tutuyo canı sıkılan burcu oldu hesap açmadan da görülebiliyo yazılanlar belki bakıyodur yada instadan konuştukları varmış heralde onlar söylüyodur burcu da yaptı belki kesin yapmadı diyemem ama 10tanesini de yapmış olamaz çoğunluk günahını alıyo bence gözümüzle görmedik
GmzSnn ozi keşke foruma kaydolurken burcu ismi hiç kabul edilmese 😂😂😂 sizin ora kurtuldu darısı bizim foruma