Roseses ben ve esim tek çocuğuz. Ben cok istemistim ama bizimkiler bir kardes yapmak istememislerde maddiyattan dolayi. Esimin annesi de babasiyla ayrilmis o yuzden bir daha cocuk yapmamis. Evet belki bebeginiz cocukken yani ilkokul cagina geldiginde asosyal olmayablir cunku farkinda degildir, siz varsinizdir. Ama ben kendimden yola cikarak soyleyebilirim gercektende cok icime kapanik bir cocukluk gecirdim, dayimlarin ailesini cok kiskanirdim uc kiz kardestiler ve benim annemle babam calistigi icin 11 12 yslarindayim kiskanirdim hep onlari cunku onlar hep bir aradalardi annesiyle babasi calissa bile yalniz degildiler ama tabikide ailenin durumu annenin durumu psikolojisi maddiyat maneviyat ikinci cocuga yetip yetememek telasi derken insan bazen korkabiliyor ya da ilk cocugun verdigi acemilikle cok zorlanabiliyor. Fakat evlendim ve ailemden uzaktayim kimim var ki zaten bir anacigim bir de babacigim Allah onlara uzun omur versin :) kuzenlerim akrabalarim hep baska yerlerde basim sıkışsa ya da cok dertlensem(bazi seyler anaya bile anlatilmaz) arayip soracagim bir kc dostum dedgim kisiler var tabiki ama kanım yok kardesim yok hesapsizca ona sorabilecegim kizabilecegim aglayabilecegim bir kardesim yok ve ya sevincten bir cirpida yanina ucabilecegim basim sikissa hadi gel bana diyecegim biri ne yazikji yok. Esiminde kardesi olmayinca dikenleri kopmus güle benzedik kendi kendimize yetinmeyi bildik. Ama insan sevincindede uzuntusunde de bir krdes ariyor yani ne bileyim en azindan benim açimdan oyle 😊 o yuzden biz esimle oze sektorde calisioruz evimz var sukur bebegmzde 6 aylik Allah verirse hayirli evlat versin herkes icin iki uc tane istiyoruz 😊 mesela ben simdi ocakta ise baslayacagim ve annem gelecek o bakacak babam orda yalniz kalacak oysaki bi kardesim olsaydi belki farkli olablirdi neyse biraz fazla uzun oldu cnku kardes benim icimdeki hep bir yara olarak kalmistir o yuzden bence tabikide gucunuz ve istegniz varsa kardes candir diyorum hanimefendicigim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin acilarini eksiklerini gostermesin 🙏🙏😊🌸