EJDERYAA Mom9 aynen öyle bende tek başıma büyütüyorum hiç destek çıkanım yok uykusuzum sürekli baş ağrılarımla boğuşuyorum yeri geliyor kafamı duvarlara vuruyorum yeri geliyor aç kalıyorum keşke diyorum sürekli zaten dışarı çıkamıyorum hastalıktan dolayı sürekli memede uyuyan bir çocuk sol göğüs emiyor sürekli sola yatmaktan sol tarafım çürüdü ev işlerini yapamıyorum camlarım leş ama hiç çocuğuma şunu şöyle vereyimde mayışsın demedim Allah’ımda dedirtmesin bir şekilde düzelecek biliyorum hasta olmasınlar yeter ki uykusuzluk çekerim problem değil onun o Gülen suratı görünce zaten yorgunluğum kalmıyor ♥️🥰
caglaras EJDERYAA hanımefendi ben de bu postu açan bayanın anason vereyim mi fikrini manasız ve yanlış buluyorum. Ama siz de ne kadar iyi ana olduğunuzu neden herkese kanıtlamak için destan yazıyorsunız buraya? bir siz cefakar ve fedakarsınız diğer analar ne? Alkışlayalım mı nedir yani? Hayret ediyorum vallahi hayret ediyorım şöyle şeyler yazanlara sanki biz bebek değil hayvan bakıyoruz tövbe estağfurullah
caglaras Mom9 anason içirilmemeli de ben de kesinlikle karşıyım da bu dediğinizin konuyla ne ilgisi var? Üzümden şarap, patatesten votka, buğdaydan da bira yapılıyor alakayı anlamadım?
caglaras EJDERYAA hayır? Ama çocuğuma yaşı gelince patates de vericem üzüm de? Şarap ve votka vermeyeceğim. Hanımefendi de diyor ki anason vereyim mi, rakı vereyim demiyor? Yazdığımı hiç anlamadınız herhalde.
caglaras EJDERYAA üzümden şarap yapılıyor diye üzüm mü yedirmeyelim sizin dediğiniz bu. Anason verilmemeli ama rakı yapıldığı için değil. Anason verilmemeli çünkü bebeklerin bünyesi bitki çaylarına uygun değil zararlı bu nedenle rakıdan bağımsız yani neden sonuç ilişkisini doğru kurun
EJDERYAA caglaras o kadar boş şeyler yazmışsın ki seni boş boş alkışlayabiliyorum sadece iyi bir ana vs şeylermi yazdım ben nerenle okuyorsun sadece zorluklarla baş edebiliriz diyorum kolaya kaçmıyoruz herkes için aynı şeyler oluyordur ama siz solunuzdan kalktınız heralde gidin bir daha yatın düzgün kalkın ben sizinle tartışmak bile istemem 🤦♀️
EJDERYAA caglaras bende diyorum ki bebek daha sakıncalı büyüdüklerinde zaten herşeyi yiyecekler içecekler anasonunda rezeneyide iyi araştırın ben kullanmıyorum siz veya başkaları kullansın artık umrumda değil herkesin kendi evladı
Tugce89 Arasinannesiiii bn verdim biseyde olmadi uyutmadi da :) sonra bıraktım kuzenimde veriyordu ama onunki uyuyordu .
ikiprensannesii2 Arasinannesiiii Kadın düzgünce post açmış niye bu kadar linçliyosunuz anlamış değilim size yanlışsa düzgünce anlatsanız olur? Benim doktorum 1-2 kaşık rezene ve anason verebilirsin demişti ben anasonu vermedim korktum rezene veriyodum gazlı zamanında
Momkids Arasinannesiiii hiçbir zararı olmaz ya çok küçük değil bebeğiniz ben kendim içiyorum bebeğime de bir iki çay kaşığı veriyorum hiç zararını görmedim ☺️
yigit57 Arasinannesiiii masa kuralım rakı da içirelim mi 🙄 çocuğu uyuşturmak değil mi o. Yani ıhlamur yeterli bence ki ben onu bile vermiyorum .
Boncukspor yenidoganhemsiresi bende rezenenin anne tüketiminde bir sorun olmadığına dair makaleler bulup aynen sizin yaptığınız gibi yayınlamıştım eski bir postumdu. Ama şu an vaktim çok sınırlı geçmişe dönük araştırıp bulup tekrar paylaşmayacağım merak edenler aklı takılanlar Google akademikten anahtar kelimelere anne sütü rezene vs şeklinde yazıp taratabilirler
yenidoganhemsiresi Boncukspor e-lactancia.org bu site uluslararası bi site olduğu için buna güveniyorum yüksek riskli çıkıyor 🤨
Arasinannesiiii Sule77 nerden biliyosn yardım yapmadığımı nerden biliyosun benim hayatımı nerden biliyosun nelerle ugrastıgımıı nerden biliyosunda bana bilmişlik yapıyosun cann sıkılıyo heralde saracak yer arıyosun muhattabım değilsin bir daha yazma bana dön bi kendine bak önğnde uzun Aylar var dus ette ilerde zararlı gördüğün bişeyi yapmak zorunda kalmayasın.
BademsMam Arasinannesiiii bebeğe verilmez. Uykusu gelince uyur zaten zorlamayın. Anason verilmez. Sen kendin iç
Arasinannesiiii BademsMam vermedim zaten sordum sadece uyjusu cok var uyuyamıyır günlerdir dalamıyor halsiz göz altları morardı ağlamaklı yemiyor çaresiz kaldım onun için biraz uyusunda belki kendine gelir dinlenir vucudu diye aklıma geldi acaba olurmu diye versem zaten veririm bende tereddütlüydüm yine uyuyamadı. Millette ben uykusuzun ben keyfine düşkünüm afedrsin bebeği bayıltıp g.tümü yayıp oturacam keyof yaocam sanıyoo ben dayanırım yeterki çocıgum iyş olsun. Onu herkesten cok ben düşünürümmm bi anason yüzünden millet birbiriyle kavga edecek sasırıyorum
Boncukspor yenidoganhemsiresi https://hizliresim.com/u8pjE0 Kendisi güvendiğim bir hekim. Oğlumun doktoru