Ceylane Arasinannesiiii anason vermeyi hiç düşünmedim yani etkisini bilmiyorum. Ben rezene iciyorum dogumdan Bu yana 10 ayligiz. Ama son zamanlarda kızıma veriyorum içiyor ama öyle biberonu cok doldurmadan veriyorum. O bir süre rahatlatıyor en azından gece rahat uyuyoruz çok şükür cnm ha ıhlamur var bi de oda uyku verir sakin tutar bebisi
Ceylane Arasinannesiiii bir çay kaşığı cay bardagina sıcak suyu ekleyip demlenmeye bırakıyorum 5 dk kadar küçük biberonla hepsini doldurmadan veriyorum
Balbocegi yenidoganhemsiresi merhabalar. Bu güzel bilgi için teşekkür ederiz. Fakat ben vermiyorum. Zaten bu tarz şeyler vermekten korkarım. Sadece doktorumuzun önerisi ile 2 gün birer yemek kaşığı kadar içirdim. Sonra da devam etmedim 🙋♀️ sevgiler 💕
caglaras Mom9 anason içirilmemeli de ben de kesinlikle karşıyım da bu dediğinizin konuyla ne ilgisi var? Üzümden şarap, patatesten votka, buğdaydan da bira yapılıyor alakayı anlamadım?
EJDERYAA Ayyy ne kadar çok savunan varmış şu rezene ve anasonu bırakın anneler bırakın içirsinler kimse kimseye laf geçiremez olmuş
Mom9 EJDERYAA valla işi dalgaya vuruyorum artık. Sanki bizim bebeleri Filipinli dadılar büyütüyo. Bütün analar uykusuz. 🙄
EJDERYAA Mom9 aynen öyle bende tek başıma büyütüyorum hiç destek çıkanım yok uykusuzum sürekli baş ağrılarımla boğuşuyorum yeri geliyor kafamı duvarlara vuruyorum yeri geliyor aç kalıyorum keşke diyorum sürekli zaten dışarı çıkamıyorum hastalıktan dolayı sürekli memede uyuyan bir çocuk sol göğüs emiyor sürekli sola yatmaktan sol tarafım çürüdü ev işlerini yapamıyorum camlarım leş ama hiç çocuğuma şunu şöyle vereyimde mayışsın demedim Allah’ımda dedirtmesin bir şekilde düzelecek biliyorum hasta olmasınlar yeter ki uykusuzluk çekerim problem değil onun o Gülen suratı görünce zaten yorgunluğum kalmıyor ♥️🥰
caglaras EJDERYAA hanımefendi ben de bu postu açan bayanın anason vereyim mi fikrini manasız ve yanlış buluyorum. Ama siz de ne kadar iyi ana olduğunuzu neden herkese kanıtlamak için destan yazıyorsunız buraya? bir siz cefakar ve fedakarsınız diğer analar ne? Alkışlayalım mı nedir yani? Hayret ediyorum vallahi hayret ediyorım şöyle şeyler yazanlara sanki biz bebek değil hayvan bakıyoruz tövbe estağfurullah
caglaras EJDERYAA hayır? Ama çocuğuma yaşı gelince patates de vericem üzüm de? Şarap ve votka vermeyeceğim. Hanımefendi de diyor ki anason vereyim mi, rakı vereyim demiyor? Yazdığımı hiç anlamadınız herhalde.
caglaras EJDERYAA üzümden şarap yapılıyor diye üzüm mü yedirmeyelim sizin dediğiniz bu. Anason verilmemeli ama rakı yapıldığı için değil. Anason verilmemeli çünkü bebeklerin bünyesi bitki çaylarına uygun değil zararlı bu nedenle rakıdan bağımsız yani neden sonuç ilişkisini doğru kurun
EJDERYAA caglaras o kadar boş şeyler yazmışsın ki seni boş boş alkışlayabiliyorum sadece iyi bir ana vs şeylermi yazdım ben nerenle okuyorsun sadece zorluklarla baş edebiliriz diyorum kolaya kaçmıyoruz herkes için aynı şeyler oluyordur ama siz solunuzdan kalktınız heralde gidin bir daha yatın düzgün kalkın ben sizinle tartışmak bile istemem 🤦♀️
EJDERYAA caglaras bende diyorum ki bebek daha sakıncalı büyüdüklerinde zaten herşeyi yiyecekler içecekler anasonunda rezeneyide iyi araştırın ben kullanmıyorum siz veya başkaları kullansın artık umrumda değil herkesin kendi evladı
Tugce89 Arasinannesiiii bn verdim biseyde olmadi uyutmadi da :) sonra bıraktım kuzenimde veriyordu ama onunki uyuyordu .
ikiprensannesii2 Arasinannesiiii Kadın düzgünce post açmış niye bu kadar linçliyosunuz anlamış değilim size yanlışsa düzgünce anlatsanız olur? Benim doktorum 1-2 kaşık rezene ve anason verebilirsin demişti ben anasonu vermedim korktum rezene veriyodum gazlı zamanında
Momkids Arasinannesiiii hiçbir zararı olmaz ya çok küçük değil bebeğiniz ben kendim içiyorum bebeğime de bir iki çay kaşığı veriyorum hiç zararını görmedim ☺️