Erencinarinannesi omerinannesi16 2.5 aylık bebeğe cicibebe mi mama alın kaşıkla biberonla şiringayla bi şekilde mama verin
omerinannesi16 Ahmed44 hic mama denemesinde bulunamadim. Ilk basta sutum az diye aptamil almistim icmedi. Yarin bebelac alip eve birakcam. Insallah idare eder bes alti saat olmicam. Daha sonra arastircam biberon sut sagma makinesi vs.
Ahmed44 omerinannesi16 3 saatte bir verin artık cc sayısını da bebeğin içme durumuna göre ayarlayın. Rabbim bol süt nasip etsin . Mamajo süt sağma makinası kullandım ben memnun kaldım sizi fikir olur diye dedim. İnşallah bebeğiniz sağlıkla büyür
Faymer @OmerinAnnesi16#80603772 aylık bebeğe nasıl cicibebe verirsiniz yapmayın lütfen daha çok küçük çok zararlı benim bebeğim 8 aylık cicibebe gerdim dememe amaçlı bebeğim mahvoldu kabız oldu asla vermem bidaha sizde vermeyin yazık günah
omerinannesi16 Faymer yok zaten vermicem. Sutumu sagcam insallah idare eder bes alti saat yokum zaten.
omerinannesi16 littleprincemom kayinvalidem mama hazirlamayi bilmiyor. Ben cocuklarima buskuvi verirdim felan diyor. Ben de buskuvi verecegine cici bebe ver daha iyi dedim. Ama tabiki verdirmem. Ilk defa ayrilmak zorunda kalacağm. Arastiriyorum bi de zaten. Hangisi iyiyse onu deniycem. Tesekkurler
psikolog-anne omerinannesi16 kuzucum mama hazırlamakta ne var, kolayca öğrenir zaten. Ama içmiyor diyorsan biberon değiştirebilirsin evet, cici bebe cok erken🙄 bebeğim yeni 5 aylık oldu, tarif araştırıyorum ilerde evde yapmak için
Mrbmrb omerinannesi16 mama hazırlamayı bilmiyorsa öğretmen lazım. Su koyıp içine tozu döküp karıştırma işlemi bu. Şaka gibi
UraSsmom omerinannesi16 Mamasını değiştirin lütfen. Oğlum 7 aylık ben bile vermiyorum cici bebe. Ben bile yiyemiyorum şekerinden midem bulanıyor. Yapmayın Allah aşkına.
frambuazliturti omerinannesi16 aptamil yemiyor, ama bebelec var hipp var baby goat var golden goat var sma var frisolac var varda var onların hiç birini denemediniz? 2 buçuk aylık bebek bu. Vallahi buradaki annelerin çoğunun iyi bir eğitime ihtiyacı var. Ya da her hamileye eğitim zorunlu olsun. Sizin yanınızda uyaracak kimse yok mu sizi?
frambuazliturti littleprincemom lisans mezunu değildir şu kız meslek lisesi mezunu olupta kreşte öğretmenlik yapanlardan olduğunu varsayıyorum. Ülkenin lisans mezunu bu haldeyse o zaman vay halimize
omerinannesi16 frambuazliturti tabi ki lisans mezunuyum sen once git iletisim dersi al bu ne ya? Bildikleri tek konu bu belki de bilmiyirsundur onun uzerinden yurume bana. Hadi isine
sutkokusu omerinannesi16 sütünüzü sağın onu kaşıkla versin kayınvalideniz cicibebe için çok çok küçük 16 aylık kızım istediğinde bile vermek istemiyorum şeker hep yazık 2 aylık bünyesi ne
41hamile Şaka mı bu bnde geçen sene okula başlamıştım gitmeden sütümü sağdım emzirip gittim annem anne sütünü ısıttı ne cici bebesi Allah aşkına
Gulfem07 ZumrAsel boş boş konuşuyor.Ben baktım hepsinin tadina hepsi de neredeyse birebir acı tatsız tutsuz.Bebek neyi severse onu içiyor valla hipp aldım çok kustu sma da doymadı su gibiydi humana aldım beğenmedi bir aptamil içti napalim yok çocuğum bunun içeriği iğrenç içme mi diyelim.
ZumrAsel Gulfem07 uf iğrenç olan öyle beyinler. Allah aşkına kâle almamak lazım. Diğerlerini kendi elleriyle yapıyorlar sanki. El kadar bebek ne içeceğini başkasına soracak değil.
Cihangiriinannesii omerinannesi16 Olur mu öyle şey ya ne cicibebesi. Anne sütüyle besleniyorsa sütünüzü sagip bırakacaksınız. Ek gıda döneminde bile cicibebe önerilmiyor sırf şeker