reynwoman Ayyy canım benim benim ki de şuan 3 ay 15 günlük 1-1 buçuk ayki senin şuan ki halindı halim 😂Hatta uykusuzluk sürekli ağlaması susmaması yüzünden kaç kez bebeğimle kavga ettim sonra oturdum ona bağırdım diye bide ağladım 2 göz 2 çeşme 😂😂😂
İlk olarak sakın olmaya çalış herşey yolundaymış gibi (çünkü o şuan uyku saatlerini ayarlamaya çalışıyor herşey geçicek ve derin bir uyku çekicisin günler çok çok yakın)
Sen stres yaparsan o hep ağlar çünkü sütünden emdiği zaman bütün asabiyet herşey ona geçiyor bunu unutma (biliyorum 1 saatcik de olsun uyuyum diyorsun bende demiştim)
Önce git soğuk bir şu iç bebeğini al ve sakin bir şekilde emzir emerken saçlarını okşa sev parmaklarını parmagini kavrasin emin ol kendini güvende hissediyor ve çok rahatlıyor
Emzirdikten sonra kucağına alıp gazını çıkar ve altını al çünkü bebekler emdikten sonra çişini yapar ve bu onları huzursuz kılar.Devam ediyorum. ..
Sonra ince bir yastık al ama baya ince olsun temiz bir kılıf geçir ve bebeğini yatır kucağında emer pozisyonda salla alttan bacağınla destek verip de sallayabilirsin hem salla hem de burnuyla yanaklarıyla oyna dikkatlerini çok çekiyor eğer sallarken ağlıyorsa daha da hızlı salla yana doğru hızlı hızlı biraz ıh mıh eder susar sonra yastıkla beraber ayağına al ayağında salla be mışıl mışıl uyur valla ben işin sırrını bu şekilde buldum eğer suyu seviyorsa yarin kuvetine yatır duş aldır benim ki bayılıyor bıraksan 1 sene kalkmaz ordan 😂😂😂😂😂valla canım ven böyle yapıyorum adım adım uygula inşallah ise yarar