reynwoman cnm allah sabir versin zor valla ama uyurken odanin karanlik tut ben besigin ustunu kapatiyorum ince bir siyah battaniyle ayreten ayagimda sallamaya alisti sallarken yuzunude ortuyorum ince bir seyle ayagimda sallarken oyle alismis uyumaya birde bak en fazla 1.45 2 saat uyanik kalsin sonra tekrardan uyut . bezi kuru karni tok sekilde cok fazla uyanik kaldiysada uyumuyorlar mesela sabah 9 dami kalkti 10 bucuk 11 gibi tekrar yatir baktin yarim saat uyudu hemen geri kalkti tekrar uyutmaya calis kucagina alip 1,5 saat felan uyusun en az bu sekilde gunduzleri yap gecede artik zaten ornegin dokuzdami en son yatti gozunu hic actirma tekrar uyaninca beslenmek icin karanlikta biberonmu artik ne veriyorsan ver uyut hic uykusunu actirma o uyanikken de onunla oyna konus yuz ustu yatir hareket yaptir halay cekin oyun halisi varsa oyalansin yorulsun Ben bebegim korona olduk ailecek ondan artik bozuldu uyku saatleri cunku cani agriyor biliyorum afliyor agri kesici surup veriyorum oyle biraz rahatliyor burnu temiz oldugundada emin ol temiz olmayincada yatmiyorlar