duygu00 defnemilam benim bebeğim de 3 ay 14 günlük oldu gece 1-2’den önce uyumuyor bi de demezler mi çok geç yatırıyorsun. Allahım yarabbim ağzı olan konuşuyor ben bilerek sanki geç yatırıyorum yatmıyor kardeşim yatmıyor 2-3 saat dalması için uğraşıyorum
reynwoman defnemilam ya artık çevremdekilerde cok yoruyor beni yok cok geç uyuyor o saatte bebek uyur mu hiç o saate kadar tutma erken uyut bilmem ne yok büyümez bebek dediğin uykuda büyür falan fişman ya kardeşim sanki cocuk uyuyorda ben keyfi kedere uyutmuyorum gibi konuşuyorlar insanı daha cok geriyolar bende uğraşıyorum uyusun diye ama uyumuyor ne yapablirim yani
Emir123ali reynwoman aynen millet akıllı bitek bizde uykumuzun delisiyiz o yüzden uyutmuyoruz sabah 5 /6 yattığımı bilirim uyumayınca uyumuyor napalım herkes bişey söylüyor yaşamayan bilmiyor kolay sanıyorlar
Mom091 reynwoman büyüyor canım. Benim kız 21 aylık oldu maşallah. 1 sene boyunca her Allahın günü sabah ezanı okunurdu, gün aydınlanırdı öyle uyurdu. Az önce zorla uyuttum. Gün içinde toplam 1 saat uyumamıştır ama yine de gece uyumadı işte. gün içinde 3 uyku uyuyorsa ikiye düşürmeyi dene bakalım. Bazı bebeklerde işe yarıyormuş
Emir123ali defnemilam valla benimkide şimdi uyudu telefonumdaki uygulamaya anne karnı sesi beyaz gürltü bunları açarak uyutuyorum yoksa gündüz bile uyumuyor gece geç yatıyor evet ama öğlene kadar aralarda beni emerek uyuyor napim alışır zamanla umuduyla bekliyorumm müziği kapatınca uyanıyor dönence aldım fayda etmedi bu sesleri çok seviyor
defnemilam Emir123ali beyaz gurultuler olmasa ne uyur ne yer benim bebek . bulanlardan Allah razi olsun. benimkide uyuyo simdi arada acio gozunu salliyom .
duygu00 Emir123ali erken kaldırmayı denediniz mi öğlene kadar uyumasına izin vermeden? Benimki de geç yatıyor 10 gibi kalkıyor 7 gibi kaldır kendisi uyanmasa bile diyorlar ama hiç denemedim
Merveaaa Emir123ali benimkide pis pis sesiyle uyuyo diger turlu kalkiyo hemen yapck bisi yok yani aciyorm bnde
duygu00 reynwoman sorma ya geçen birine anlatıyorum belki derdime derman olur diye çok geç uyutuyorsun canım diyor. Gündüz uykusu da yok diyorum aaaa gerçekten bu kadar mı uyuyor diyor. Sinirlerim iyice bozuluyor o zaman
reynwoman Gursazme evet gündüz de bi o kadar aktif oyun halısı bende aldım 1 aylıkken koymaya başlamıştım hatta acelemden 😂 cok oynuyo onunla hatta baya bi tekmeliyor oyyn halısınıj piyanosu havaya kalkıyo o derece tekmeliyor 😂 ama yinede yorulmuyor galiba
AtlasAysegul Merhabalar arkadaşlar. Geç yatırnak sizin elinizde değil tabi üzmeyin kendinizi. Ama ufaklıkların maaleaef uykularının geldiğini belli eden bir anları var onu yakalamak gerekiyor. Onu da çok güzel gizleyebiliyorlar maalesef. Size sabah bir yazı fotoğrafı atıcam. Bir de ona bakıp denk getirmeye çalışın
reynwoman Emir123ali aynen öyle valla ya böyle söyledikçe bu insanlar ben daha cok üsteliyorum erken uyutmaya flaan çalışıyorum oda daha cok ters tepiyor
defnemilam Gursazme benimki hep atak geciriyor sanirim 🤣 birde elide hep agzinda dis cikarcak sanirim ondan da bir huysuz . bende alistim artik gece forumlarda geziyorum
Pinkbery reynwoman evet beyaz gürültü sesini deneyin. Daha cok kucuk aslında bu aylarda gaz sorunu yoksa uykuyu cok sever bebekler. Yani benim kızım oyleydi🤷 Allah yardım etsin cok zordur uyku sorunu. Sakin kalmaya calıs biliyorum cok zor ama elden birsey gelmiyor.🤦 Ve ilerleyen aylarda vakit kaybetmeden uyku eğitimi verin naçizane tavsiyem.
reynwoman Pinkbery beyaz gürültü fön makinesi sesi süpürge sesi pış pış sırtına pat pat hepsini deniyorum yok Allah yok valla maalesef hiçbiri etki etmiyo naparsam yapayım saat yine 3 oluyor anca oyle uyuyor 🤦🏼♀️
reynwoman Mom091 yaaa sizinde mi öyleydi o zaman desenize bebeklerin yapısı saati huyu değişik demekki yapısı böyle kızımın o zaman değişmez sanırım
Bsraensr reynwoman ben oglumu hep ninniyle uyutuyorum tlfndan aciyorum yada tw den 3 5 tane farkli ninni uyku muzigmz war en etkilisi supurge sac kurutma makinasi sesi oldu deneyin bakalim ilk fayda etmese bile belki 2. 3. De alisir uyutyo cnku hemen uyumasalarda sakinliyolar
reynwoman Bsraensr yok canım ya valla hiç sakinleşmiyor aksine daha cok ağlıyor bu sefer hem telefondan hem canlı evde fön süpürge denedim yok valla
Emir123ali defnemilam aynen şuan beşikte yanımda telefonumda müzik açık öyle yazışıyorum dalınca iyice kapatıyorum benim çok işime yarıyor yapanda gerçekten allah razı olsun dediğin gibi
EEymenn reynwoman oo yanlış anlama ama sen şimdiden biktiysan çok işinn var 🤷🏻♀️ biz 16 aydır boyleyiz. Saat 3 olmuş daha şimdi uyudu benimkide . Annelik sabır işi 🙌🏻💐
reynwoman EEymenn benimkide 16 aylık olsa sorun değil isterse 5 6da uyusun en azından biraz büyümüş ayaklanmış ne istediğini söyleyebiliyor bi yeri ağrıyosa gösterir söyler vaziyete gelmiş olur şuan 3 bucuk aylık ve katıla katıla ağlıyor nefesi kesilene kadar evde eşimle panik bir halde herşeyi yapıyoruz deniyoruz sakinleştirmek için ama çözüm olmuyor haliyle endişe sinir tavan yapıyor bi taraftan acaba bi yeri mi ağrıyor da anlayamıyoruz diye vicdan yapıyoruz kafada kırk soru işareti bi taraftan çözüm bulamadık diye sinir stres, bence sizde bu şekilde yazarak değil biraz destek olarak yazabilirdiniz örneğin geçer bu bir süreç şudur budur diyerek değil mi bazen hepimiz birinden motive edici bir söz duymayı isteriz anneliğin ne olduğunu gayet iyi biliyorum 👍
Aysemaysem reynwoman bence o ne zaman uyursa sen de o zaman uyu. Isı gücü boşver. Yoksa kendini yıpratırsın bırak iş beklesin. Sen uyu dinlen. Bence tek çözüm bu. Bir süre böyle gider çünkü büyüdükçe değişir diye dusunuyrum
reynwoman Aysemaysem şuanp şekilde yapmaya çalışıyorum artık diğer türlü cidden yorucu oluyor dediğiniz gibi yemektir temizlik şu bu derken insan pert oluyor artık, inşallah bi nebze olsun değişir ya 1 de bari uyumuş olsa cok iyi olur benim için de onun içinde
Emir123ali duygu00 erken kaldırdım denedim hem çok huysuz oluyor bu sefer gündüzleri 5 dk bi kaçkere uyuyor ve uykusunu alamadığı için çok huysuz oluyor
Duygunida Ah kader arkadaşım 😄 3 ay 10 günlük kızım, tam 3 te yumdu gözünü. Sabah 9-10 a kadar uyuyor ama dediğiniz gibi 2-3 ten önce uyuduğunu bilmem. Sanırım en zor dönemlerden biri bu süreç, sabırlı ol annesi geçicek hepsi.
karabocuk reynwoman oglum 6 aylik ve yemin ederim sadece dogdugu gece hastanede uyudu sadece. Eve bir geldik uykusuzluk kabus gibi basladi. Bugune kadar 1den 2den once hic uyumadi geceleri. Birde memede uyuyor emip emip mememi yastik yapiyor kendisine yataga biraktigim an uyanip agliyor memede hooop uyuyor. Salonda köse koltugumuz var hafif kaykilarak oturur pozisyonda emzirerek uyuyorum 6 aydir. Cile nedir bilirim😂 biz hamak besik aldik svavadan o bize biraz care oldu. Gece en azindan 3 saat orada uyuyor sonra memeye geliyor. Iskelet sistemim yamuldu. Fakat hissediyorum ki 4. Aydan sonra isler biraz daha duzeliyor. Yani ya duzeliyor ya da anneler cileli hayata adapte oluyor😂