Duygunida Ah kader arkadaşım 😄 3 ay 10 günlük kızım, tam 3 te yumdu gözünü. Sabah 9-10 a kadar uyuyor ama dediğiniz gibi 2-3 ten önce uyuduğunu bilmem. Sanırım en zor dönemlerden biri bu süreç, sabırlı ol annesi geçicek hepsi.
karabocuk reynwoman oglum 6 aylik ve yemin ederim sadece dogdugu gece hastanede uyudu sadece. Eve bir geldik uykusuzluk kabus gibi basladi. Bugune kadar 1den 2den once hic uyumadi geceleri. Birde memede uyuyor emip emip mememi yastik yapiyor kendisine yataga biraktigim an uyanip agliyor memede hooop uyuyor. Salonda köse koltugumuz var hafif kaykilarak oturur pozisyonda emzirerek uyuyorum 6 aydir. Cile nedir bilirim😂 biz hamak besik aldik svavadan o bize biraz care oldu. Gece en azindan 3 saat orada uyuyor sonra memeye geliyor. Iskelet sistemim yamuldu. Fakat hissediyorum ki 4. Aydan sonra isler biraz daha duzeliyor. Yani ya duzeliyor ya da anneler cileli hayata adapte oluyor😂
reynwoman Emir123ali aynen öyle valla ya böyle söyledikçe bu insanlar ben daha cok üsteliyorum erken uyutmaya flaan çalışıyorum oda daha cok ters tepiyor
Emir123ali reynwoman yok arkadaşım benim bebeğimi benden iyi bilemez kimse dışardan 🥁sesi güzel geliyor çalmasını bilmedikleri için
Emir123ali Elleriyle benimki yüzü gözünü kaşımaya başlıyor sallıyorum uyuyor ama hop 10 dk sanki çok uyumuş gibi kalkıyor gece geç saate kadar tekrar yğzünü gözünü okşamasını uykusunun geldiğini anlamayı bekliyorumki yoksa sallamak fayda etmiyor
reynwoman Pinkbery beyaz gürültü fön makinesi sesi süpürge sesi pış pış sırtına pat pat hepsini deniyorum yok Allah yok valla maalesef hiçbiri etki etmiyo naparsam yapayım saat yine 3 oluyor anca oyle uyuyor 🤦🏼♀️
Pinkbery reynwoman ozaman son olarak buzuki Orhan kolik bebekler icin olan sesi dinletin😃 ondada uyumazsa helal olsun 🤣
Kuzeyin_annesi5 Benim isim daha zor önceden 2 de uyurdu sonra bu saat 4 oldu şimdide 3 gündür 6 da uyuyor 6 ya kadar sürekli kucakta sallama yada beşikte uykusu olduğu halde inat ediyor uyumuyor uyursada 10 dk yatıyor okadar ben hep kafayı yedim dahada 3. Aya yeni gircez 3 gün sonra 😌
reynwoman Mom091 yaaa sizinde mi öyleydi o zaman desenize bebeklerin yapısı saati huyu değişik demekki yapısı böyle kızımın o zaman değişmez sanırım
reynwoman Bsraensr yok canım ya valla hiç sakinleşmiyor aksine daha cok ağlıyor bu sefer hem telefondan hem canlı evde fön süpürge denedim yok valla
duygu00 reynwoman sorma ya geçen birine anlatıyorum belki derdime derman olur diye çok geç uyutuyorsun canım diyor. Gündüz uykusu da yok diyorum aaaa gerçekten bu kadar mı uyuyor diyor. Sinirlerim iyice bozuluyor o zaman
reynwoman duygu00 aynenn valla yaaa birde benim kızım minyon bir bebek bende kısayım minyonum eşimde cok uzun değildir geçen gün yengem geldi ee bak uyutmuyorsun düzenli ondan büyümüyo diyo ya ne alakası var bi bana bak ben ne kadarımda cocuktan ne bekliyorsunuz acaba dedim boş boş konuşuyorlar tombiş olur yok cok yedirmişin şişmiş bu obez olur zayıf olur ay bu ne hiç büyümemiş beslemiyon mu bunu laf bitmiyor hiç
nurayse1326 reynwoman sakin olmaya çalışın aynı durum bende de var ama onlarda bilseler bizi üzdüklerini yaparlar mı? Daha bebekler.Ben empati kuruyorum çoğu zaman uykum yoksa ben de uyuyamam sonuçta.Ben masaj yapıyorum uyku öncesi biraz faydalı oluyor.
reynwoman EEymenn benimkide 16 aylık olsa sorun değil isterse 5 6da uyusun en azından biraz büyümüş ayaklanmış ne istediğini söyleyebiliyor bi yeri ağrıyosa gösterir söyler vaziyete gelmiş olur şuan 3 bucuk aylık ve katıla katıla ağlıyor nefesi kesilene kadar evde eşimle panik bir halde herşeyi yapıyoruz deniyoruz sakinleştirmek için ama çözüm olmuyor haliyle endişe sinir tavan yapıyor bi taraftan acaba bi yeri mi ağrıyor da anlayamıyoruz diye vicdan yapıyoruz kafada kırk soru işareti bi taraftan çözüm bulamadık diye sinir stres, bence sizde bu şekilde yazarak değil biraz destek olarak yazabilirdiniz örneğin geçer bu bir süreç şudur budur diyerek değil mi bazen hepimiz birinden motive edici bir söz duymayı isteriz anneliğin ne olduğunu gayet iyi biliyorum 👍
EEymenn reynwoman yani geçer diye size yalan söyleyemem geçmiyor malesef 🤷🏻♀️ evet az çok derdini anliyorsun fakat sabahlara kadar oturmak uykusuz kalmak benim içinde çok zor ve büyüdüğünde seni daha çok yormaya başlıyor sürekli peşinden koşmak zorundasin. Siz şimdiden boyleyseniz büyüdüğünde hiç tahammül edemezsiniz evde ne var ne yok kırıyor döküyor sürekli mızmız sürekli peşinde kucak istiyor tuvalete bile seninle birlikte giriyor vs vs. Ben sadece gerçekçiyim, kusura bakmayın👍🏻
Betul1231 Bebekler için rukye ayetleri var canım YouTube de huzursuz olduğu zaman aç onu dinlet hemen sakinleşip uykuya dalıyorlar
reynwoman Aysemaysem şuanp şekilde yapmaya çalışıyorum artık diğer türlü cidden yorucu oluyor dediğiniz gibi yemektir temizlik şu bu derken insan pert oluyor artık, inşallah bi nebze olsun değişir ya 1 de bari uyumuş olsa cok iyi olur benim için de onun içinde
elvinazra-27 reynwoman canım sabır dışında yapacak hiçbir şey yok maalesef. Bebeğin gaz sancısı var ve muhtemelen ondan dolayı uyumuyor. Altı aydan daha fazla gaz sancısı yaşamış bir anne olarak bulduğum tek çözüm sabretmek oldu 🙄Ayrıca bebekler duygu durumlarını hisseder , sinirli olduğunuz zaman daha çok huzursuz olurlar . Birde yardımcı olacak birileri var mı ? En azından kısa bir süre yardım etseler toparlarsınız kendinizi .