Nisasaff Erencinarinannesi yoğurt felan da yedir istersen canım sirkeyle silmişsin ya bişey olmaz inşallah
Erencinarinannesi Nisasaff aynen bugün ona meyveli yoğurt ve yayla çorbası yapayım diyorum en azından bol bol yoğurt yer belki mikrobu atar
Dadam Erencinarinannesi Geçmiş olsun 😬 bu çocukların ne yapacakları belli değil valla 🤷🏻♀️ benim oğlum da emekliyo geçen aklıma geldi bu durum yapar mı acaba diye, potansiyel varmış demek ki yapıyolar 🤢
Erencinarinannesi Dadam var o potansiyel hemde nasıl zevkle yapıyorlar ben şok oldum çıkar onu ağzından diyorum oğlum bana bakıp gülüyor gayet güzel bişey yapıyormuş gibi 🤦♀️
Balkizlarim Erencinarinannesi yaaa hiç aklıma gelmemişti dur daha dikkat ediyim çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz 🙏🌸
Erencinarinannesi Balkizlarim aynen çok çok dikkatli olun ben normalde hep kapatırım kapıyı yinele içeriye ya girerse diye ortalarda hiç deterjan şampuan yoktur klozetin kapağını hep kapatırım işte bi tek tuvalet fırçası vardı onu da ağzına soktu 🤦♀️acaba eşim duş alıp işe gitti o mu kapıyı tam kapatmadı bilemiyorum ki yoksa kapıya nasıl yetişti kafam da deli sorular 🤦♀️
Merve1134 Erencinarinannesi üzülme komşunun oğlu her gün yapiyodu kadın o kadar pasakliydi ki umrunda değildi hicbirsey de olmadı
Erencinarinannesi Merve1134 ay yazık yavruya cidden buna nasıl dikkat edilmez sabahtan beri kendimi suçluyorum nasıl oldu içer girdi diye 🤦♀️
Erencinarinannesi nursocum ay inanamıyorum 🤦♀️ Allahtan bişe olmamış bakalım doktorum 72 saat beklememiz gerek dedi bu 3 gün bana zulüm
Erencinarinannesi denizsn aynen 72 saat beklememiz gerektiğini söyledi doktorumuz ay o da çok kötüymüş ya kakasını yemek allahım ne büyük kabuslar 🤦♀️
dontsleppyunhappy Erencinarinannesi canım benim ya çokk geçmiş olsun. Korkma inş bişey olmaz. Sen temizlemişssin güzelce onu. Bide ben birşey soracktım, benim bebeğiminde alerjisi var bi doktor rotayı yapmamız lazım biri de yaptırma dedi. Bende çok korkuyorum yaptırmamaktan.
Erencinarinannesi dontsleppyunhappy yaptırmadık biz doktorum gerek yok dedi alerjisi var dedi çoğu alerjisi açıldı şimdi doktorumu aradım rota virüsünü oradan kapamaz rota alacağını da çok zannetmiyorum dedi belki başka bi enfeksiyon olabilir 72 saat gözlem altında tut kusma ishal veya ateş olursa hiç beklemeden gel dedi bana umarım hiç bişey olmaz
zeynepalp Benim oğlan da onu bı kere yapmak uzereydi ki suçüstü yakaladım😂 bı kere de klozete elini soktu 😳 15 aylık, çok tehlikeli dönemler bunlar ya gözünü ayırmaya hiç gelmiyor. Gerekenleri yapmışsınız bişey olacağını sanmıyorum
Erencinarinannesi zeynepalp aynen çok zor ve tehlikeli dönemler herşeyi oyun sanıyorlar ben pencerelere kilit taktım balkon kapılarına kilit taktım ama banyo açıkçası orayı kilitlemeyi düşünmedim çünkü kapısını kapatıp çıkıyoruz neyseki siz yemeden yakalamışsınız
kokusudalin Insallah birseyi yoktur benim oğlumda wc meraklısı kapısını kapatıyorum sürekli. Bi ara wc de elinde jiletle yakalamıştım.
Erencinarinannesi kokusudalin ay evet onların hepsini yukarıya kaldırmış durumdayım ama işte ortada demekki fırça da olmayacak onu da kaldırcam klozetin arkasına koysam aslında görmezdi onu ama yanında duruyordu ay şu an kafam allak bullak oldu cidden
Balkizlarim Erencinarinannesi ayyy çocuklara aklı sır erdirilmiyo benim kızımda dün yağı döktü 😬😩 deterjanlaar zaten hep yukarda 🙏😘
Merve1134 Erencinarinannesi için rahat olsun diye anlattım Allah’ın izniyle birşey olmaz . Birşey olmamış gibi elinden fırçayı alır emzirdi🤷🤦
Zhnce Erencinarinannesi benimki koca adam oldh artik derken dun bi gittim klozet kapağını kaldırmış ellerini daldirmis icine şıp şıp oynuyor Allahtan bir kac saat önce klozeti ovmustum temizdi ama olmayadabilirdi Smdi banyo kapısını kilitliyorum artik çocuklara asla guven olmaz
Erencinarinannesi Zhnce bende artık kilitliycem kapısını işte büyüyüp okula falan gidince akıl edecekler heralde zararlı olduğunu 🤦♀️
zeynepalp Erencinarinannesi yaa bayanlar erkeklerden neden daha fazla yaşar konulu bir video vardı, olay taa böyle bebeklikten başlıyor. Oğlan çocukları sürekli bir tehlike peşinde 😂 benim kızım hiç boyle değildi valla bu çocuk yoruyor beni 🤪