Erencinarinannesi Balkizlarim her gün o dolabı açık yakalayınca yağ şişesine koşuyor bakalım ne zaman başaracak 😂 sizede geçmiş olsun bir sürü temizlik çıkmış başınıza
Erencinarinannesi kokusudalin yani bende öyle düşünüyorum olsaydı olurdu heralde şimdiye kadar ağzı bile yara olmadı . Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Merve1134 Erencinarinannesi için rahat olsun diye anlattım Allah’ın izniyle birşey olmaz . Birşey olmamış gibi elinden fırçayı alır emzirdi🤷🤦
Erencinarinannesi Merve1134 çok sağolun cidden biraz kendime geldim o manzarayı görünce çok değişik oldum bende banyosunu yaptırıp ağzını temizledikten sonra emzirdim inşallah dediğiniz gibi bişe olmaz
Princessmother Erencinarinannesi pis çocuk seniiii yaramazzzzz 🥰 melek canım onlar olmaz Allah’ın izini ile içini ferah tut 😘
Ipegim Erencinarinannesi kızımda yaptı onu bir şey olmadı canım ama sen takipte ol kakasına ateşine dikkat et ishal olursa doktora götür
Erencinarinannesi Ipegim aynen doktorum da takip et olursa gel dedi inşallah olmaz sizede geçmiş olsun
Ipegim Erencinarinannesi sağol canım biz uzunca bir süre banyonun kapısını kitledik klozete de dalabilir dikkat edin
Annesirintugceuzun Okurken saçımı başımı yoldum 🥴😫 bu bebişlerin yaramazlıkları ne olacak böyle ☺️ Çoğu yorumda bir şey olmaz yazılmış. Valla benim bilgim yok ve inşallah bir şey olmaz diyeyim 🤲🏻🤲🏻
Erencinarinannesi Annesirintugceuzun inşallah bende ilk kez yaşıyorum benimde bi Bilgim yok ama yazılanlar beni biraz rahatlattı bakalım 72 saatlik bi bekleme süremiz var inşallah bişe olmaz
Erencinarinannesi Cansuu1 allahım kabuslar yemin ederim 🤦♀️ Ben korkumdan onum suyunu hemen döküyorum
BonitaDau Erencinarinannesi Eşimin kuzeninin oğluda 2 yaşında tuvalet suyu içmiş çocuğu hemen götürmüşker acile. Allahtan çocukta bi şey olmadı ama dikkat etmek lazım. Bebekler çok güçlü aslında ama yine de ekstra dikkat etmek lazm tuvalet fırçasını kaldırın bence onun ulaşamayacağı kiler gibi bi yeriniz varsa benimde kızım yürüyor arrık evi bildiğiniz güvenlik yer yaptık. Tuvalet kapısının dili tam oturmamıştır o da kapıyı itmce açılmıştır bazen oluyor dkkat edin. Mutfak ve banyoyu kapatın
Erencinarinannesi BonitaDau aynen haklısınız hiç zaten kitlemediğim yer kalmadı ama banyo kapalıydı güya bundan sonra anahtarla kilitliycem fırçayı da kaldırcam yürüyünce çok aşırı tehlikeli oldu emeklemesi falan bu kadar değildi
busramerve Erencinarinannesi benim oğlum da geçen ay tuvalet çöpünden pis tuvalet kağıdını alıp yemişti😕bizde herhangi bir hastalık olmadı umarım sizde de olmaz
Erencinarinannesi busramerve ay sizinkide kötü olmuş çocuklar işte yapmadıkları kalmıyor inşallah olmaz sabahtan beri yoğurt su emzirme ne varsa yapıyorum inşallah hiç bişe olmaz