Dildaezel kahvekokusuu herhangi bi kanama falan olmadi mı cok korkuyorum ben 2 hafta önce benim tam o kisimda yirtilma cok kanama oldi dikis atıldı canım halen cok yaniyo
tugbaninpenceresi @Kucukprensim yani siz kendiniz halletmiş oldunuz, çok da tedavi oldunuz denemez öyle mi? Yani gerçekten kafada mı halledilebiliyor bu, ya nasıl oluyo kafayı yicem en sonunda
Kucukprensim tugbaninpenceresi evet kendim tedavi oldum çünkü çift terapisi almamız gerekiyodu ve eşimle o zaman bir araya gelmemize tam 2.5 yıl vardı görev nedeniyle (bir mucize oldu erken bir araya geldik çok şükür) eşim çok fazla anlayışliydi bu konuda doktorla konuşmamız sırasında doktora ben eşimle bunun için evlenmedim ona sarılıp uyumak yeter bana kendisi sıkıntı ettiği için ben burdayım dedi. Ben o sırada gerçekten çok üzüldüm zorlandım tabi ama eşimin de anlayışıyla hallettik sonrasında da zorlandım bir kere yaptıktan sonra 6 ay yine yapamadım. Doktora o zaman tek gittim bir ilaç yazmıştı bana bir kaç kez kullandıktan sonra halloldu. Ama daha çok kafamda hallettim bunla alakalı çok yazı okudum bitti gitti şükür
tugbaninpenceresi @Kucukprensim benim eşimde allah razı olsun çok anlayışlı, bence ilacın da etkisi vardır ben de doktora gidicem randevu aldım umarım faydası olur, kötü bir durum, kafamda halletmek için neler yaptım ama yok olmuyor başaramadım
Kucukprensim tugbaninpenceresi muhtemelen canım ilacın etkisi vardır ama artık kullanımıyorum ilaç inşallah atlatirsiniz siz de
Mom981 bsraaa111 canım kendini kastıkça acımaya devam edecek. Bunun merkezleri var egzersizle bu sorunu 3 gün gibi kısa bir sürede çözüyorlar tabi önce muayene olman lazım belki fizyolojik bir sıkıntın vardır . Darlık yada kızlık zarı perdesi gibi ( şayet yırtılmadıysa) eğer ki bunların hiç biri yoksa ve egzersizle çözemezsen hipnoterapi yapıyorlar . Geçmiş olsun 🙏🏻
3children1mom Defne_27liya Kişiden kişiye değişiyor cnm ben hala tam olarak atlatamadım kasılmalarım oluyor arada 🙄 Bu yüzden 3 sezaryen geçirdim malesef 🥴😕
bsraaa111 3children1mom sendemi bende oyle ve sirf bu yüzden kaynanam olacak kadin beni bir ay aglattirdi
3children1mom bsraaa111 Seni bir ay ağlartmış 😕 Bem yıllardır ne çekiyorum kaynanadan 4 yıldır da konuşmuyorum artık 😂
Esraa- Seherronya nie dalga geçsin ki bende öyleydim ama 4.ay zar zor bıraktım çocuğum oldu ama 2 senedir aşamamıştım. Son 3 aydır aştım çok şükür.
Poyrazzz01 Öncelikle ben özelden yazmicam belki şu an bu yazıyı okuyup aynı sıkıntıları yaşayanlar vardır çok ünlü doktorlarin bile ortalama tedavisidir yazacaklarım. 1) Bunun psikolojik bı rahatsızlık olduğunu kabul edin kendinize güvenin herkes yaoiyosa sizde yaparsanız dusunsenize oradan bebeğin kafası bile çıkıyor bir balon gibi balon sonukken nasıl küçük ama şişince devasa genisliyo vajinada aynı mantık 2) İlk önce aynada kendinizi inceleyin vajinanizi sıkın ve serbest bırakın kendinize dokunun kendinizle tanışın bunu 2 3 gün yapin 3) Eczaneden vemcaine sprey ve su bazlı ultrason jeli alın internetten de dilatör seti siparis edin bircok sitede mevcut 50 TL gibi fiyatı var 4) ilk 2 gün en küçük dilatorle başlayın vemcaine spreyi vajinanizin girişine sıkın başta yanma olucak panik yapmayın hemencik geçer dilatorle ultrason jelini bolca sıkın karşınıza ayna alın ya da nasıl rahat ederseniz en küçüğü önce yerleştirin sonra ikinirak içeri yavasta itin nasıl kolay olduğunu görünce siz bile kendinize inanamicaksiniz 5) 3.gun 2.boy dilatore geçin çalışmalarınız 15 dk olsun en az böyle en büyüğe kadar 1 hafta çalışın sonra esli denemeye geçin. Zaten o dilatorleri almakla başarıp kendinize o kadar özgüven duyucaksiniz ki Maddeler halinde yazdım kolay olsun diye umarım faydalı olur 🌸
bsraaa111 3children1mom kiz normalde banada çektiriyor ama doğumda vajinismus yüzünden normal dogum yapamdm ben alttan muayeneye bile izin veremedim düşün artik yani . Ama aikemle falan tartıştı doğumda bana cok çektirdi lohusayken