duygu00 Egeasaf20 normalde benim gittiğim doktor ki tüm doktorlar böyle söylüyor sanırım nasıl tedavi edildiğini anlatmayın diyorlar zor bir tedavi olduğundan değil ama sadece psikolojik bir rahatsızlık olduğu için tedaviyi duyunca kendi kendine korkup evham yapar diye düşünüyorlar ama dediğim gibi kesinlikle zor bir tedavi değil hatta çok kolay 4 günde bitti diyorum. İlk gittiğimde doktora inanmamıştım bile bana hasta hikayeleri okumuştu ama asla inanmamıştım 3-4 günde biteceğine ki siz zaten tam olmasanda ilişki yaşabiliyormuşsunuz eminim sizin ki daha sa kolay çözülür ben bir buçuk sene hiç bişey yapamadım. O kadar çok korkuyordum düşünün. Arkadaşım evlendiğinde şöyle acı veriyor böyle acı veriyor diye anlatmıştı aptal gibi dinleyip kendimi korkuttum o yüzden tedavi yöntemini öğrenmek istememiştim sonuçta tedavi olmaktan başka çarem yoktu. Siz bi düşünün gerçekten öğrenip öğrenmek istemediğinizi eğer yine de öğrenmek isterseniz anlatırım
Egeasaf20 duygu00 sadece şunu öğrenmek istiyorm içeriğini değil yani konuşuyor mu doktor yoksa egzersiz mi hangi şekilde yendiniz
duygu00 Egeasaf20 ilk seans da konuşuyor anatomik yapıdan bahsediyor sonra seanslara gelip başaran hastalarının hikayelerini okuyor sonraki seans da egzersiz yapıyoruz parmak egzersizi değil ama
tugbaninpenceresi @Kucukprensim merhaba ben de bu sorunu yaşıyorum tam 3 yıldır 😞 bir çocuğunuz oldu o bile nasıl oldu anlamadım😞 kadın Doğum uzmanına mı gitmem gerekiyor ve bunu nasıl çözüyorlar ilaç mı veriyor merak ettim çünkü artık kafada kendi kendime halledemiyorum doktora gitmem lazım
Aselkooo tugbaninpenceresi vajinismus tedavisi uygulayan bir kadin doğumcu bulup gitsen daha iyi olur bence. Çünkü bende kendi doktoruma gittim bana uyusturu krem ve kayganlastiri krem verdi pekte işe yaramadi. Dedigim gibi bu tedaviyi uyguluyan bir doktora gitmelisin
Kucukprensim tugbaninpenceresi her kadın doğum uzmanı değil ama bazı kadın doğum uzmanları bu konuyla ilgileniyor. Gitmeniz iyi olabilir. Biz esimmle beraber gittik konuştu o gün bizimle ben o gün korkumu attım. Daha sonrasında gidemedik eşim goreve falan gitti. Zamanla aştık.
Dildaezel kahvekokusuu cok ozur dilerim bendede ayni sorun var korkuyorum aldırmaya zor bi islem mo dikis falan atılıyor mu islem sonrası
kahvekokusuu Dildaezel hayir islem sirasinda cok küçük bi uyustururken yapilan igne acisini hissettim o kadar ama bana gittigim ilk doktor uyusturmaya gerek yok hemen keserim dedi ben istemedim korktum sonra baska bi doktora gittim o da sonucta ameliyat anestezi vercez 1 gece kalacaksin dedi birazda fazla para istedi onada gitmedim baska bi doktor özel muayenehanesine gittim o doktor hem digerlerine göre uygun fiyata hemde uyusturarak kesti dikis falan olmadı ama tekrar et yapismamasi icin 3 gün boyunca iliskiye devam edin dedi iliski sirasinda cok aci cekmistim
Dildaezel kahvekokusuu herhangi bi kanama falan olmadi mı cok korkuyorum ben 2 hafta önce benim tam o kisimda yirtilma cok kanama oldi dikis atıldı canım halen cok yaniyo
tugbaninpenceresi @Kucukprensim yani siz kendiniz halletmiş oldunuz, çok da tedavi oldunuz denemez öyle mi? Yani gerçekten kafada mı halledilebiliyor bu, ya nasıl oluyo kafayı yicem en sonunda
Kucukprensim tugbaninpenceresi evet kendim tedavi oldum çünkü çift terapisi almamız gerekiyodu ve eşimle o zaman bir araya gelmemize tam 2.5 yıl vardı görev nedeniyle (bir mucize oldu erken bir araya geldik çok şükür) eşim çok fazla anlayışliydi bu konuda doktorla konuşmamız sırasında doktora ben eşimle bunun için evlenmedim ona sarılıp uyumak yeter bana kendisi sıkıntı ettiği için ben burdayım dedi. Ben o sırada gerçekten çok üzüldüm zorlandım tabi ama eşimin de anlayışıyla hallettik sonrasında da zorlandım bir kere yaptıktan sonra 6 ay yine yapamadım. Doktora o zaman tek gittim bir ilaç yazmıştı bana bir kaç kez kullandıktan sonra halloldu. Ama daha çok kafamda hallettim bunla alakalı çok yazı okudum bitti gitti şükür
tugbaninpenceresi @Kucukprensim benim eşimde allah razı olsun çok anlayışlı, bence ilacın da etkisi vardır ben de doktora gidicem randevu aldım umarım faydası olur, kötü bir durum, kafamda halletmek için neler yaptım ama yok olmuyor başaramadım
Kucukprensim tugbaninpenceresi muhtemelen canım ilacın etkisi vardır ama artık kullanımıyorum ilaç inşallah atlatirsiniz siz de
Mom981 bsraaa111 canım kendini kastıkça acımaya devam edecek. Bunun merkezleri var egzersizle bu sorunu 3 gün gibi kısa bir sürede çözüyorlar tabi önce muayene olman lazım belki fizyolojik bir sıkıntın vardır . Darlık yada kızlık zarı perdesi gibi ( şayet yırtılmadıysa) eğer ki bunların hiç biri yoksa ve egzersizle çözemezsen hipnoterapi yapıyorlar . Geçmiş olsun 🙏🏻
3children1mom Defne_27liya Kişiden kişiye değişiyor cnm ben hala tam olarak atlatamadım kasılmalarım oluyor arada 🙄 Bu yüzden 3 sezaryen geçirdim malesef 🥴😕