Chonsan Tubaa00 benim fanusta şuan yarın çıkarabiliriz belki dediler arasak bilgi vermiyorlar her sabah doktor 1 kere arıyor sadece o kadar bakalım yarın ne dicek
Tubaa00 Chonsan biz telefonda hemşirelerle görüşüyoruz, doktoru sadece cuma günleri gittiğimizde 1-2 dk konuşup gidiyor 🤷🏼♀️ İnşallah fanustan da çıkar yarın canım
Chonsan poncikannesimlk benim doğduktan 2 gün sonra 150gr aldı dediler sonra başka doktor ilgileniyordu kilosu nasıl dedim bizim içşn kilo önemli değil kilo alırsa sıkıntı var demektir dedi anlamadım 🤔 bende 7 aylık doğmuşum 1700 12 gün sonra annemler beni aldığında 1300 e düşmüşüm küvezler böyle nedense
_yaseminturann Chonsan merhaba ben 29.haftamda erken doğum yapınca 54 gün bekledim oğlumu küvozde mart 12 de doğdu ve ilk covid vakası gercekleşmişti ve yasaklar başlamıştı hiç göremedim taburcu olana kadar . İlk başta kilo alması beklendi sonra bir takım rahatsızlıklar yasadı (nek,enfeksiyon gibi ) o sebepten bir 24 gün daha bekledik
poncikannesimlk Chonsan bana ben kilo verdirmişim gibi suçlayıp psikolojimi bozmuşlardı sonra 6 gün daha kaldı kendi isteğimle çıkardım şükürler olsun Şimdi kilo alımı iyi kilo almazsa verirse kas kaybı olur dediler yetersiz beslenme dediler beni çok kokuttular sonraki tekrar girdiğinde inşallah sende yavruna tez zamanda kavuşursun korkma benim bebeğimi 4 gün aralıksız uyuttular solunum sıkıntısı yüzünden
Mom62636362 Chonsan evet benimkiler birisi yoğunbakımdan çıktığında 1880di, ilk iki gün benim yanımda 100 gr kaybetti, hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim, travma oldu bende, o yüzden hala 3 günde bir tartıyorum, kilolarından emin olmak için
Arapgelin Chonsan geçmiş olsun🙏🏻9 gün kaldı solunum sıkıntısı ve vücudunda enfeksiyon vardı sizinki neden küvezde?
_yaseminturann Chonsan gerçekten çok zordu o hissi nasıl anlatsam bilmiyorum uzun uzun yazdığım bir post vardı ,faydalı olacaktır size de🌸
Chonsan _yaseminturann solunum ve sindirim canım sütü midesi öğütüyor ama fazla verince çıkarıyor nedem bilmiyorum
Chonsan _yaseminturann solunum ve sindirim canım sütü midesi öğütüyor ama fazla verince çıkarıyor nedem bilmiyorum
Mom62636362 Chonsan çok iyi anlıyorum seni, hepimiz çok iyi anlıyoruz.. Canım, en zor günlerin bunlar olsun inşallah, alıcaksın yavrunu kucağına hiç merak etme
poncikannesimlk Chonsan inşallah canım benim allah yardımcınız olsun korkma sabret dua et elimizden başka birşey gelmiyor çnkü
_yaseminturann Chonsan ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşAllah tez zamanda kavusursunuz o kadar zorki🙏🏻