Kirpapatyasi1 Mircet bende fizyolojik serum yapıyorum ve nazal nem kullanıyorum. Açılıyo ama ertesi güne yine tıkanıyo.
Birhemsireanne__ Eslemmomy ya bizmkide öyle biliyomusn eller sürekli ağızda slayalar akıyor diğer belirtiler bizdr yok ama sizinki resmen diş cıksrıcam diyor😃
Eslemmomy Birhemsireanne__ sağlık ocağı doktoru diş çıkarıyor dedi damağında kabarıklık da var hala gözümde o kadar küçük ki inanasim gelmiyor 🥰
ikiprensannesii2 Birhemsireanne__ ben oğluma diyprum benim göğsümü o kadar iştahlı emmedin be oğlum yüzüme bakıyo öyle 😅😅😅
nickimikili Birhemsireanne__ benim oğlumda salya 2 aylıkken başladı doktorlara her seferinde sordum hepsi normal dedi refleksler ile ilgili bir durum diye biliyordum bende. Ama uyurken ilk kez duydum acaba ağzı açıkmı uyuyor 🤔
Birhemsireanne__ nickimikili yok aslında kapalı ağzı kapalıyken çıkıyor dudaklarından bide dudakları öyle bal ki bakınca öpesim geliyo😂
Bilcans Birhemsireanne__ bizim de o aylarda öyleydi. Ben diş çıkarmaya yaklaştık sandım ama normal olduğunu okudum. 4 aylığız şu an diş felan yok ama o kadar hıysuz ki eli ağzında ağlıyor sürekli 🥺
Sudee07 Birhemsireanne__ bizimkinin huysuzlukları damak kaşımaları başladı ama hemen çıkmıyormuş daha damak kabaracak filan çıkması yine zaman alıyormuş bakalım ne zaman çıkaracaklar