Mircet Kirpapatyasi1 kinds xlenear diye bi damla var yeni doğandan itibaren kullanılıyor ben çok memnun kaldım hiç burun tıkanıklığı yaşamadık canım
Kirpapatyasi1 Mircet bende fizyolojik serum yapıyorum ve nazal nem kullanıyorum. Açılıyo ama ertesi güne yine tıkanıyo.
Birhemsireanne__ Eslemmomy ya bizmkide öyle biliyomusn eller sürekli ağızda slayalar akıyor diğer belirtiler bizdr yok ama sizinki resmen diş cıksrıcam diyor😃
Eslemmomy Birhemsireanne__ sağlık ocağı doktoru diş çıkarıyor dedi damağında kabarıklık da var hala gözümde o kadar küçük ki inanasim gelmiyor 🥰
ikiprensannesii2 Birhemsireanne__ ben oğluma diyprum benim göğsümü o kadar iştahlı emmedin be oğlum yüzüme bakıyo öyle 😅😅😅
nickimikili Birhemsireanne__ benim oğlumda salya 2 aylıkken başladı doktorlara her seferinde sordum hepsi normal dedi refleksler ile ilgili bir durum diye biliyordum bende. Ama uyurken ilk kez duydum acaba ağzı açıkmı uyuyor 🤔
Birhemsireanne__ nickimikili yok aslında kapalı ağzı kapalıyken çıkıyor dudaklarından bide dudakları öyle bal ki bakınca öpesim geliyo😂
Bilcans Birhemsireanne__ bizim de o aylarda öyleydi. Ben diş çıkarmaya yaklaştık sandım ama normal olduğunu okudum. 4 aylığız şu an diş felan yok ama o kadar hıysuz ki eli ağzında ağlıyor sürekli 🥺