Bigaboy Masalgulden 😊canım bebeğim 4aylık 8bucuk gibi kahvaltı yapmış oluyorum oğlum 11de öğle uykusuna yatıyor.zaten salata malzemelerini kahvaltı hazırlarken limonlu suya ıslamış oluyorum yiyeceğim zamanda doğruyorum👍🏻o kadar
biryavuzkusu Masalgulden valla bende bunu merak ediyorum 😂😂 dün akşam eşim geldi yemek hazırlıyorum aa dedim ben öğle yemeği yemedim o derece unutuyorum 😂
Selinozgeenn Bigaboy baştan tüm gaz yapıcı şeyleri yedim ben doktorum en çok gaz yapan şeyler en çok süt yapan şeylerdir demişti hiç ayırt etmedim sütte içtim bulgur da yedim roka da yedim 😌
Yagizmomms Selinozgeenn Ne kadar gaz yapan şey varsa hepsini yazmışsın 😁ben bunları yesem çocuk gazdan ölür zten çok gazlı.
Selinozgeenn Yagizmomms siz yemeyin o zaman 😌 ben de bunları yiyin diye paylaşmadım fikir olsun diye paylaştım en çok gaz yapan şeyler de çok süt yapmaz mu sonuçta mesela bulgur 😌
Akrhnm Gaz yapacak diye nerdeyse her şeyden uzak duruyorum. Yiyip gaz olmayana helal olsun valla mercimek çorbasını özledim. Aklım uçuyo acaba bugün ne çorbası yapıcam die.
Humus Akrhnm ilk baslarda bende dikkat etmistim. Yesemde gazi oluyor yemesemde 😂🤭 bende saldim 1.aydan sonra herseyi yedim. Arada kurufasulye bile yedim. O aksamlar biraz huysuzlandi sanki ama besin aldi dedim oyle oyle gecti. Herseyden yiorum sut olsun diye napalm 🤷🏻♀️
Deletedmom381 Selinozgeenn Cay kahve tüketimi bebeklerde uykusuzluk ve asabilik yapabiliyor günlük kullanımda, onun yerine rezene cayı içilebilir, ara öğün fındık fıstık demişsiniz , fındık ve fıstık bebekte müthiş gaz yapiyor.
Selinozgeenn Deletedmom381 doğrudur benim Türk kahvesi vazgeçilmezim ki zaten ben gaz yapar diye ayırıp kendimi kısmadım kısmıyorum da bebekten bebeğe de fark eder tabi benim bebeğim kolikti ancak biz hiç uykuda sorun yaşamadık 7 buçuk aydır oğlum akşam 8 de yatar sabah 7 de kalkar gündüz de 3 uyku yapar
Krm Ya ne ara yapiyonuz corbali salatali menü bı de ara öğünler maşallah size tüm gün sadece simit yediğim günler oldu akşam esim gelene kadar ya da tüm gün sadece yoğurt yulaf yemek zorunda kaldığım şimdi sadece masada tüm gün önünde duran hazır kurabiyelerden yiyorum çünkü kucaktan inmiyor akşama anca yoğurtlu makarna mecbur o da eşim gelince. Ben nerede yanlış yapıyorum acaba
Alyask Krm bende ılk zamanlar öyleydım bırak kendıme yemek hazırlamak aç geziyordum her gün dışardan söyluyodum ya da kayınvalıdem getırıyodu ama sonra düzelıyo su an ıyıyız şükür 🤲 yanı bı yerde yanlış yapmıyosun normal 🤷♀️
Gokbayes2018 Krm cabım aynı ben... Bebeğim asla uyumuyor kucaktan inmiyor. Yapabildiğim bir tencere çorbaysa öpüp başıma koyucam. Nerde salata felan
Selinozgeenn Ozgeb aksine sürekli yendiği için porsiyonların küçük olması insanı zorlamıyor bi de günde 3 litre su içiyorum zaten o da baya şişiriyor insanın midesini 😌