SevcanDenizKorkmaz Mom078 bağırsak kurdunun diğer adı kıl kurdu dur canım. Aynı kıl gibi olurlar. Arkadaşın parmağı ile mukayese edince bu başka birşey. Makat kurtlarının başı böyle koyu olmaz. En azından bize okulda öğretilen bu yani🤗 birde aklıma yün yatak kullanıyor mu sorusu geldi @Aysenur
ElifkonunAnnesi kukuleta baya bildiğin kurt ya kocaman bi de 😱☹️☹️ acilen bir doktora götürmen lazım canım yavruya çok zarar verir, belki devamı yumurtaları vs vardır bağırsağında daha 😢
MarlaSinger SevcanDenizKorkmaz yün yataklarda ne oluyor peki merak ettim ? Bana da bağırsak kurdu gibi gelmedi. Bezi sakladığı yerden, beze geçmiş olabilir
Gokcelgin kukuleta yavrum ya kuzum bilgim yok ama rahatsız eder götür hemen bağırsak kurdu bayada büyükmüş bu fotografı doktorada göster canım sonucu yazarsan sevinirim bebeğin durumu nasıl huysuzluk falan varmı cok aglıyor mu
Bilcans kukuleta benim oğlumda olmuştu o 6 yaşındayken. Doktora götürdük ilaç verdi geçti sonra. Ben de karnım popom ağrıyor deyince fark etmiştim poposunda görmüştüm. Çok korkmuştum. Ama bir şey olmadı oluyormuş bazen çocuklarda. Geçmiş olsun
Papatyaseverr Kuşum biraz büyük bir kurtmuş kıl kurdu incecik kücük olur ama bilemedim ki bende simdi acaba bezine başka yerden girmiş olanilir mi poposundan mı cıktı bez içindn mibir tane var sanırım
Endoplazmikbirkulum Bu canlıyı görmeye bile tahammül edemiyorum ya 🥴🤢 inşallah birşey yoktur sonucu haber et lütfen 🙏🏻
Aycira Bezlerdeki pamuk içeriğiyle bezler bazen kurt yapabiliyor belki de önceden vardı içinde sizde bağlarken fark etmemiş olabilirsiniz ama yinede bi doktora görünün..