kukuleta Bebeğim 4 gün sonra 9 aylık olucak 1 saat önce kakasını yaptı bezini bi açtım kurt vardı bitane ama şekli meyve kurdu gibi cok telaş ettim neden olabilir acaba
ElifkonunAnnesi kukuleta canlı mıydı? Bilgim yok üstte kalsın ama ben yerinizde olsam hemen doktora götürürdüm 😱 çok geçmiş olsun 🙏😢
Dadam kukuleta bağırsak kurdu olabilir, bulaşıcıdır ve tüm aile tedavi olmak zorunda kalırsınız tabi tanıyı doktor koyar, mutlaka doktora gidiniz.
kukuleta ElifkonunAnnesi yok hareket etmiyordu randevu aldm doktoruna. Öğleden sonrasına vardı randevu aldm götürcem
Papatyaseverr kukuleta ince hareket eden ve azımsanmayacak kadar varsa geceleri huzursuzluğu varsa bağırsak kurdudur geceleri yumurta çatlatıp üredikleri için huzursuz yapar ve doktora götürülmesi gereken bir durum ailecek ilaç tedavisine başlaacaklar sizi ve herşeyi tekrar kaynarda yıkamanızı önerecektir doktorunuz
SevcanDenizKorkmaz kukuleta bu bağırsak kurduna benzemiyor ki. Bağırsak kurdu beyaz ince minik olur. Bazilari ince ve uzundur neredeyse 3 cm olur inceciktir. Acaba bezi nemli bir ortamda miydi kurtlanmis olabilir mi. Yada kurt yapan kelebek girmiş olabilir mi siz bezi muhafaza ederken.
kukuleta @Ikrazumra19 @ElifkonunAnnesi @Dadam @Mom078 @Balkizlarim @Papatyaseverr resim yükledim bakar mısınız
ElifkonunAnnesi kukuleta baya bildiğin kurt ya kocaman bi de 😱☹️☹️ acilen bir doktora götürmen lazım canım yavruya çok zarar verir, belki devamı yumurtaları vs vardır bağırsağında daha 😢
attbianne kukuleta doktordan dönünce sonucu yazarmisiniz merak ettim geçmiş olsun buyukmuste ilk defa görüyorum 😞 bebeğinizde bı sıkıntı varmı huzursuzluk gibi
Nltka Çocukluğum hep bu dertle geçti benim. Kocaman kadın oldum hala ara ara olur. Herşeyi iyice yıkayıp verin doktor bana o zaman meyveleri sebzeleri iyice yıkamıyorsan yapar demişti ek gıda veriyormusnuz ama çok dikkat edin çok sıkıntı bir rahatsızlık