Neib Mom9 kızım 1 yaş 24 günlük,karışık peynirli maydonozlu omlet yaptım hemen uyandı tabiki çekemedim😅yanına salatalık,domates ve yeşil zeytin koyacağım
Mom9 Neib oo valla şahane tabak 😻 yarasın şifa olsun 🌺 tabak çatal nerden 🙈 bende ufaktan verdim eline çatal batırmakta zorlanıyo normal bizim kahvaltı çatallarından. Böyle bişey alsam kolay batırıyor mu
Mom9 damlahira yarın için tavsiye olsun o zaman :) ben tarhanalı, kaşarlı omlet yapıyorum çok lezzetli oluyo tavsiye ederim. Tarif basit tarhanayla yumurtayı çırpıyorum eğer yulaf ezmesi varsa ondan da yarım yemek kaşığı ilave edebilirsiniz. Pankek gibi oluyo omlet 😊
kaansmom Mom9 evet yumuşacık oluyor tarifini vereyim 🙏🏼 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı bugday unu 1 tatlı kaşığı beyaz peynir (ben labne koydum) 1 çay kaşığı zeytinyağı hepsini çırpıyorsunuz ister omlet yapın ister çırpılmış yumurta gibi yapabilirsiniz☺️
Mom9 Cesur yiyor maşallah boğazı biraz babaya çekmiş benim kızın 😅 bana çekseydi hiç bişey yemezdi kesin
Mom9 Balbocegi maşallah şifa afiyet olsun 🙏 avokado çok faydalı gerçekten bende elimden geldiğince vermeye çalışıyorum
Wolverine Mom9 harika afiyet şifa olsun. Ogluşuma haşlanmış yumurta, labne pekmez ve ceviz yedirdim bende 🌼
Mom9 Wolverine afiyet şifa olsun 🙏haşlanmış yumurtayı ayrı mı yiyo? Ya ben sarısını verirken yiyodu haşlanmış. Sonra beyaza geçince öyle yememeye başladı. Anca omlet yiyo her gün
Mom9 Egemenin_Annesi maşallah eksik yok ki bi domates yok 🙈 bende bu haftadan sonra vermicem hormonlular çıktı artık. Ben 10.ayda verdim yumurta beyazını. Sende yavaştan başla istersen 12.ayda kızamık aşısı var ya yumurta beyazına alerjisi var mı onu öğrenmiş olursun
Mom9 nur-nr_123 9.ayda zeytini suda tutuyordum akşamdan sabaha kadar ama kızım o zamanlar yemiyodu sevmemişti. Yaşına girince yemeye başladı. Genelde yeşil veriyorum ama arada siyahta yiyo bizimkinden artık ayrı almıyorum ona
Deletedmom11 Mom9 sabahları 7 de uyanmak bunu gerektirir 😄 16 aylık oldu hala vazgeçmedi erken kalkmadan
ZyNpYigit Mom9 saolsin 11 aylgz ilk zmnlri gectikte asidan dolyi huysz zar zor hzrlyp yedrdm yemio drmuo 🙈
efelettin Kahvaltıyı yapalı çok oldu , ben postu geç gördüm diyelim 😂 bu arada göz yumurta seviyor. Ekmek banıyor ona. yanına zeytin, peynir, salatalık 😍
Mom9 efelettin benim ki de sırf yağda yumurta yiyo bende haşlanmışa alıştırmak istiyorum ama haşlanmış olunca beyazını yemiyo şıpıdık kız 😂
milasmommy 6 ay 1 haftalık kızıma ne verebilirim süt alerjimiz var. Her gün yumurta vermek istemiyorum 😔 Ek gıdaya geçeli 1 ay oldu alerjiden dolayı. Tadımlarımız bitti.
Mom9 milasmommy her gün yumurtanın zararı olmaz ki zaten süt ürünleri yiyemeyeceği için en önemli protein ve kalsiyum kaynağı yumurta 🙏 sebzeli omletler, pankek, krep yapabilirsiniz içine süt yerine su koyabilirsiniz. Bu arada keçi ürünlerini denediniz mi hiç?
Mom9 Metil yok tv falan izlemiyor. Yemek yerken hep kapatırız açıksa tv onuda öyle alıştırdım. Yemeyen bebek çok zor anlıyorum sizi bizde 1ay yememişti o zaman 11aylıktı gerçekten çok zorlanmıştım ama ısrar etmedim o zaman. Verdim eline yiyebildiğini yedi gerisini bırakınca kaldırdım. Kendisi yemek istiyordur belki denediniz mi?
Neib Mom9 teşekkür ederiz🥰🥰ikea dan almıştım canım çok kullanışlı batma vs yapmıyor ama kızım kullanmıyor sadece oynuyor yerken banada kolaylık oluyor oyalanması için😅😅😅
Mom9 Sibeldegirmenci genelde yeşil veriyorum siyahta yiyo arada. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkarıyorum. Siyah zeytin yicekse azcık suda bekletiyorum tuzu biraz gitsin diye
Wolverine Mom9 ayrı yiyor valla şimdilik değişmezse 8 ay 8 günlük bu arada oğluşum. Belki büyüyünce sevmezse 🤔