damlahira Mom9 Biz daha yeni kalktık kahvaltıya yarım saat var uyanınca hemen yapamıyor küçük cadim ☺️🤗
kaansmom Mom9 afiyet bal şeker olsun🥰 bizdede yoğurtlu omlet rendelenmiş salata ve mandalina vardı ☺️
Mom9 Egemenin_Annesi gel sanada hazırlıyayım🙈hanım bizden iyi besleniyo😁 haftaya 15aylık olacak inşallah canım
Egemenin_Annesi Mom9 ay valla ne iyi olur hic hayir demem 😂 MasAllah biz daha bu lüküs kahvaltilara gelemedik 11 ayligiz 😂 sabahlari yumurta satisi yogurt lor peynir avokado yiyoruz 😁
damlahira Mom9 Bizde 9:17 de uyandık bu arada ne hazirlasam diye düşünüyorum ama şuan hiç aklıma birşey gelmiyor tavsiye alabilirim veren olursa 😂😂
Mom987 Mom9 10 aydır böyle valla. Daha zeytinin tadına 10 gün domatesin tadına 4 gün etin tadına 3 gün önce baktı 😂
Mom9 damlahira yarın için tavsiye olsun o zaman :) ben tarhanalı, kaşarlı omlet yapıyorum çok lezzetli oluyo tavsiye ederim. Tarif basit tarhanayla yumurtayı çırpıyorum eğer yulaf ezmesi varsa ondan da yarım yemek kaşığı ilave edebilirsiniz. Pankek gibi oluyo omlet 😊
Neib Mom9 ooo çok güzel görünüyor😋biz 6 buçukta uyandık ilk kalkınca mama içer dayanamadı uyudu uyanınca hazırlayacağım bende resim atarım🥰🥰🥰
Mom9 Cesur yiyor maşallah boğazı biraz babaya çekmiş benim kızın 😅 bana çekseydi hiç bişey yemezdi kesin
Balbocegi Mom9 İli gün sonra 9 aylık olacak. Menemen, iki tane zeytin, lor peyniri, 2 tam cevizli çeyrek avokado yedi.
nur-nr_123 Balbocegi bnmde 3 gün sonra 9 aylık olacak cnmda zeytin nasıl veriyorsun tuzsuzmu ayrımı alıyorsun
Mom9 Balbocegi maşallah şifa afiyet olsun 🙏 avokado çok faydalı gerçekten bende elimden geldiğince vermeye çalışıyorum
Mom9 Egemenin_Annesi maşallah eksik yok ki bi domates yok 🙈 bende bu haftadan sonra vermicem hormonlular çıktı artık. Ben 10.ayda verdim yumurta beyazını. Sende yavaştan başla istersen 12.ayda kızamık aşısı var ya yumurta beyazına alerjisi var mı onu öğrenmiş olursun
Mom9 nur-nr_123 9.ayda zeytini suda tutuyordum akşamdan sabaha kadar ama kızım o zamanlar yemiyodu sevmemişti. Yaşına girince yemeye başladı. Genelde yeşil veriyorum ama arada siyahta yiyo bizimkinden artık ayrı almıyorum ona
Balbocegi nur-nr_123 ben tuzsuz siyah zeytin alıyorum. 2-3 sefer değiştirerek sıcak su da bekletip, minik minik doğrayıp veriyorum. Yeşil zeytin kurdum bu sene. Olmasını bekliyorum. Onu vericem inşallah
ZyNpYigit Mom9 simdi yedi minosim uyutuyorum Kasar peyniri Domates Yumrta sarisi Armut rendeledim icine pekmez ceviz
Mom9 Metil yok tv falan izlemiyor. Yemek yerken hep kapatırız açıksa tv onuda öyle alıştırdım. Yemeyen bebek çok zor anlıyorum sizi bizde 1ay yememişti o zaman 11aylıktı gerçekten çok zorlanmıştım ama ısrar etmedim o zaman. Verdim eline yiyebildiğini yedi gerisini bırakınca kaldırdım. Kendisi yemek istiyordur belki denediniz mi?