Ya bende aylardır Bi sıkıntı var çözemiyorum. İnternetten de araştırdım bişey bulamadım. Oğlum 15 aylık. Emzirirken her zaman değil ama çoğu zaman huylanıyorum kızlar. (Yaşayan bilir çocuk ilk doğduğunda göğüs alışık olmadığı için vücut cilsel uyarılma hisseder. Bende ki öyle birşey değil.) resmen ruhum çekiliyor çocuk emerken. Böyle içim çıkıyo çığlık atasım geliyo. Hani biri ayaklarınızı bağlayıp tabanını gıdıklar da aşırı Bi rahatsızlık hissi duyarsınız ya onun gibi bişey işte. Kaç kere ağladım. Çocuğu sütten kesmek istemiyorum ama dayanamıyorum. Bazen bu durum emzirme anında bende aşırı sinir yapıyo çocuğa bağırıyorum nerden bilsin sabi.. Geçen hafta öyle bir noktaya geldim ki o huylanmayı hissetmemek için göğsümü sıktım. Artık nası sıktıysam Bi anda süt fışkırdı. Geçen gün bi baktım resmen tırnaklarımın izin çıkmış kabuk bağlamış o derece. Özellikle uykusuzken ve uzun süre aralıksız emdiği zaman oluyo. Ama onun dışında gün ortasında 5dk emdiğinde bile olabiliyor. Var mı bunu yaşayan Allah aşkına Bi yol yordam gösterin bana. 🤦🏻♀️