Eslemmomy Cascas19 sızlıyor demi böyle bir şey memenin içini çekip boşaltıyor sanki bilmiyorum bu nedir
Julijuli Cascas19 ben de o şekilde değil de emzirirken bayılma hissi oluyor ilk aylarda daha cok oluyordu.vitamin eksikliğim varmıs vitamin alıyorum şimdi acaba sizin de mi öyle birşey oluyor?
Cascas19 Julijuli en son bikaç Ay önce kan tahlili yaptırmıştım Bi sıkıntı yoktu 🙄 ama çok mantıklı bu hafta sağlık ocağına gidip Bi baktıyarım kan değerlerime. Umarım psikolojik birşey değildir çünkü o zaman bende çözüm yok 😔 psikoloğa falan gitmeye de vaktim yok.. 🙄
Cascas19 Eslemmomy ya evet. Ben arkadaşı dinledim ama hemen çarşamba gününe randevu aldım benim asıl sorunum farklı birşey çünkü. Bu acıma olayı da bence sütümü azalıyor çocuk çektikçe kanallar zorlanıyor olabilir. Yani benim oğlum 15 aylık. Çok şükür var hala sütüm ama azalırsa da garipsemen.
Sinemes Cascas19 Sağarak vermeyi denediniz mi? İstemsizce bebeğinize bağırdığınız da ileride meme reddi yaşama gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. İkinizin de psikolojisi açısından bir de öyle deneyin isterseniz.
Cascas19 Sinemes yani 15 aylık oldu artık meme reddi bu saatten sonra olacağını pek sanmam. Makinemi kaldırdım artık sağmıyorum diye Bi de derdi sütten ziyade meme bebenin..
Deletedmom387 Cascas19 benim beynim uyuşuyo gibi oluyodu emzirmek istemiyodum rahatsızlık duyuyordum şimdi geçti ama arada yine oluyo beynim gıdıklanıyo gibi hissediyorum içime bi ağırlık çöküyo
Cascas19 Deletedmom387 ne güzel kendi kendine geçmiş senin. Artık öyle Bi hale geldim ki yanlışlıkla kendi elim bile göğüs ucuma deyse huylanıyorum.. 😣
Sinemes Cascas19 Aa 15 aylık diye yazmışsınız zaten😌 Bebekler Anne göğsünde kendilerini rahat hissediyorlar ya, inşallah kısa zamanda bir çözüm bulursunuz.
Powermoms Cascas19 cok guclu cektiginden . Vakumluyorngibi cok guclu sutu cekiyir ve sizde rahatsizlik hussediyorsunuz. Kaynanam diyir hep oyle bir emiyorki sanki iliklerim cekiliyor. Canimin acisina emzirmek bile istemiyordum demisti
Cascas19 Powermoms bende ki öyle bişey değil ama canım dedim ya sanki böyle işkence eder gibi gıdıklamak gibi. Acı yok ama felaket huylanma var. Az önce bir yorumda yazdım öyle bir hale geldim ki yanlışlıkla kendi elim bile göğüs ucuma deyse huylanıyorum. 😣
Cascas19 Sinemes olsun gözden kaçmıştır olabilir. 😊 Ya benim oğlan canavar gibi gidip gelip açıyo memeee diye. 😂 Bir de böyle emerken gözler gidiyo heh diyorum rahatladım zınk diye ayırıyor gözlerini inat ediyo uyumamak için. E meme olmadan da uyumuyo. Emzirme süresi uzadıkça da benim keçilerim kaçıyo. Ben bu anların tadını çıkarmak istiyorum bir daha geri gelmeyecek çünkü. Böyle olması çok üzüyor. 😔
Sinemes Cascas19 Çok iyi biliyorlar işlerini yaa🙈🙈 Benim kızım 3 aylık şuan meme de kalmayı çok seviyor ki, bu benim de çok hoşuma gidiyor😃 İleri ki dönemlerde nasıl düşünürüm ama bende bilemiyorum😅