Yeniann3 mom1236 kısalırsa sadece daha az uğraşmış olur bakımıyla falan. Dökülme konusuna hiç fayda etmedi bende 🙄
Mom62636362 ecem34 yok canım denemedim, kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa aktarlardan falan mı almak gerekiyor?
Mom62636362 hirasu evet azıcık enseme değsin sanki sırtımda yük taşıyormuşum gibi oluyor hemen tepede topluyorum ben de 😄
ecem34 Mom62636362 hayır kendimiz yapıyoruz. Emzirdiğim için avuç avuç dökülüyodu saçlarım. Tarifi veriyim bi uygula istersen inşallah sana da faydası olur. 1 çay bardağı karanfil 4 çay bardağı su 5 dk Kaynat. Kavanoza doldur 3 gün beklet. 3 gün sonunda sprey şişesine doldur saç diplerine hergün uygula
Esdoel Mom62636362 3 numara nedir eşim jiletle kazidi kafamı bizim bir sorunumuz olmsfi bende tesetturluyum yanında basım scik dolaşmazdim öyle görmesini istemezdim üstelik kulaklarımda kepçe hiç bilmez bile gecelik giydigimde başına bandaj yada salla güzel fyonklu modeller var onlardan yapardım
Helin13elmas Mom62636362 hiç kesme ben kestim hiç bi işe yaramadı ama ben bekadım onun yerine hafif kısalt bakım yap daha iyi
Mom62636362 Azsekerlikahve bakım yağı alıcam ben de.. Haklısınız ben de eşim pişman olursa diye endişeleniyorum, dün kaç kere sordum emin misin diye, Allah’tan regl oldum da ertelendi yoksa herhalde getirdiği gibi keserdik
Ececik07 Mom62636362 bence çok güzel kadında kısa saç ama ilişkiniz açısından eşinizin fikrine önem verin derim.
Mom62636362 Ececik07 tabii, ilişki iki kişilik neticede, benim isteklerime dikkat eden birisine bunu borçluyum.. Teşekkür ederim ❤
Zeynepinannesiii Mom62636362 canım kestirme bence saçını. Dökülme olayı biyerden sonra duruyor . Yazmışlar zaten hanımlar vitamin eksikliği diye .cok zor uzuyor
Mom62636362 Zeynepinannesiii evet canım, okuyana kadar aklıma bile gelmemişti oysaki, inşallah 4 ayı devirdik az kaldı
Mom62636362 Eesay denemeyi çok isterdim ama sebamed kullanıyorum benim saç diplerimde egzama var, başka şampuana geçtiğimde önce kepeklenme ardından yaralar oluşuyor 😖
Eesay Mom62636362 o zaman egzama önerisi gelsin hemen😂 eşimde de var saçlarında yara yara oluyor çoğu zaman. Head shoulders in clical strength diye bir şampuanını buldu. 2 yıkamada saç dipleri bebek gibi oldu çok memnun. Yara, kepek hepsi bitti gitti🌸
limonlukarpuzzz Mom62636362 bence yazik etme saclarina benimde 7. Ayima kadar dokuldu Dogumdan sonra ama şuan 9. Aydayiz sifir dokulme azicik kestir saclarin hem havalansin sonra normale doner.
Mom62636362 ecem34 teşekkür ederim canım, neden aldığımı bilmesem de karanfil vardı evimde, deneyeceğim inşallah ❤
Mom62636362 tubbaaa tam olarak benim de öyle dökülüyor bıktım artık resmen.. Makineyle traş yerine küt kestirmeyi deneyeyim diyorum yorumlardan sonra ❤
ecem34 Mom62636362 inşallah canım. Ben onun dışında revox şampuan kullanıyorum. Ne dökülme kaldı ne başka bişey 😊
Mom62636362 Giraysmom20 uzun saç güzel de, dökülünce insan cinnet geçiricek gibi oluyor, bebeklerin ellerinden yüzünden topluyorum artık, üstelik saçlarım hep toplu olmasına rağmen 😅 kökü sizde nasıl olsa uzar yine 😍
CemreKerem35 Mom62636362 kestirme dökülmeyi engellemiyor maalesef canım . He dokulmen boyadan kaynaklı ise kesinlikle ise yarıyor . Annem yıllarca Sari saç kullandı çok yipranmisti saçları baya kısa kestirdi erkek saç modeli şeklinde ondan sonra saçları inanılmaz hızlı uzadı kivircikligi geri geldi yumuşacık oldu saçları ama dediğim gibi sorun yıpranmadan kaynaklı dokulme ise işe yarar . Benim de saçımın arkaları ensemin sinirinda önlere doğru daha uzun bu şekilde kestirdim en son saçlarım canlandı ama benim de boyadan kaynaklı kırıkti .
Mom62636362 CemreKerem35 en son 3 aylık hamileyken boyamıştık, onu da eşim yapmıştı (şimdi farkettim adamı kuaförüm yapmışım resmen) kısa kestiricem ya, makineden vazgeçtim yorumlar sayesinde ❤
Mom62636362 ecem34 egzamam var o yüzden yıllardır sebamedden başka şampuan kullanamıyorum ne yazıkki ama karanfili yapıcam inşallah 😅❤
Mom62636362 CemalOzge canım vitamin ve bakım yağı tavsiyeleri var yorumlarda onlardan deneyelim, hem üzülme, yenilendiğini düşün