Hep dökülen saçlarım oldu ama hamileliğimde o kadar güzel ve sağlıklı görünüyorlardı ki, hiç dökülmediler gürleşti hatta ama doğumdan sonra herkes gibi benim de saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı.. Geçen gün kahvaltı hazırlarken eşim saçımdan bir öbek saç çekti şok olarak, ben de ona sıfıra vurdurayım istersen dedim. Adam ciddi ciddi düşünmüş bunu, dün sabah makine almış eve gelirken. Aslında hep hayalimdi saçlarımı kısacık kestirmek ama babam izin vermezdi, sonra tesettüre girdim gerek görmedim, evlendikten sonra da eşim cinsel yaşantımızı kötü etkiler demişti sorduğumda. Ama şimdi benim bunu sıkıntı yaptığımı görünce fikri değişmiş adamın, hem iyi gelirmiş saçlarım yenilenirmiş hem de merak ediyormuş artık 🤔 Oturduk konuştuk öyle ve 3 numaraya vuralım dedim onu seviyorum ben. Yine de emin olamıyorum, saçlarını kısacık yapan annelerimiz var mı acaba? Özel bir konu biliyorum fakat bu eşlerinizle ilişkinizi etkiledi mi? Normalde umursamam ama adam benim isteklerime göre kestiriyor saçını sakalını, benim de dünya görüşüm açıkçası “her şey karşılıklıdır” 😂