SweetPaw Flashtv onu yapabilmem için yedigim öğün dışında nefes almaya bile vaktimin olmamasi lazım ağzım pek boş durmuyor benim☺️ Diyet işi zihin işi yaa tamamen dusuncede bitiyor herşey. Birde herşey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor mesela bana uzun süreli açlık yaramıyor iki aydır iki ana üç ara öğün gibi yapıyorum sadece ambalajlı ürün şeker vs tuketmiyorum şimdiye kadar 7.5kilo verdim bende
CemreKerem35 Flashtv sabah kahvaltı ve günde 1 kase çorba şeklini denemiştim 1 2 gün iyi gittim ama sürekli tansiyon problemi yaşadığım için bıraktim . Siz iyi dayanmışsiniz
Flashtv CemreKerem35 sağol canım denemekte dayda var leslie denemek istedim leslie yi minikoyla nası yapcam ben yapıyorum o ağlıyo kucakta kucak diye 😃
EsofmanliSevketHoca Flashtv Ne zaman kahvaltı yapsam, 1 saate kalmaz hiç birşey yememiş gibi acıkırım, aylardır tek öğün gidiyorum bol su ile emziriyorum da, ne kilo kaldı (5kilo harici) nede sütüm kesildi çoook şükür😎
CemreKerem35 Flashtv ben de ebru Karaduman in videolarını yapıyordum ama oğlum gelip sırtıma oturuyordu kalakaliyordum😅
Sunay10 Flashtv helal valla bende doğum sonrası 20 kilo hemen gitti ama anneme geldim havalar soğudu paşaya o bakıyor banada vakit çok kalıyor uyku abur cubur valla göbek yaptım sinir oluyorum resmen evde olunca kahvaltı yapacak vaktım resmen yok
seydaac Flashtv hazır emzirmeyi de bırakmışken deneyeyim bence 😁 gerçi dayanır mıyım bilmiyorum, normalde 28 öğün yediğim için 😂
Prensinannesii Flashtv benimde oğlum sağolsun diyet yapamıyordum ama alerjisi olabilir diye herşeyi kestim iki günde bile farkettim bide spor yapabilsem