Merhaba sevgili anneler geçirdiğimiz bu zorlu zamanlar nedeniyle pek çok anne hastane veya aile sağlığı merkezlerine gidemiyor haklı olarak. Bana çok fazla bu konuda sorular geldiği için sizlere güzel bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.
Tehlike arz ettiği için sağlık kurumlarına mümkün olduğunca ihtiyaç halinde gitmekte yarar var. Ancak bu süre içerisinde hem anne hem bebek olarak pek çok sağlıkla ve gelişimle ilgili danışmak istediğiniz durumlar da var. Pek çoğu alanım haricinde olduğu , hastane ve doktor ziyaretlerini yapmamamızın daha sağlıklı olduğu bu zamanlarda kullanabilmeniz için için sizlere bir oluşumdan bahsetmek istedim.
Twitter da “sanal hastane” uygulaması başlatıldı. Her branştan pek çok hekim soruları cevaplayıp hastaneye gidiş sayısını azaltmayı hedefliyor. Ben de gelişim uzmanı olarak gelişim alanında soruları cevaplıyorum. İhtiyaç duyduğunuz zaman şikayetinizle ilgili hekimi bulup sorularınızı iletebilirsiniz. Yoğunluk durumuna göre her hekim tüm soruları cevaplandırmaya çalışıyor.
Umuyorum bu süreci tüm sevdiklerinizle beraber mümkün olan en iyi şekilde atlatırsınız. Herkese öncelikle sağlık diliyorum.
Sevgiler