Burcu_Erdogan Merhabalar, diş ile ilgili yazınızı bulamıyorum da, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ebruk42 Sibelll benim kizim da 6 aya girecek InsaAllah 2 gun sonra 5. ay emeklemeye yavas yavas basladigi icin mama bile gidip zor yapiyorum gece de kesintisiz uyumuyor uykusuzluk zor oluyor benm icin gece esim 3 4 gibi isten gelince sabah a dogru ben uyuyup esime birakiyorum bir iki saat sonra ikisi de uyuyor ogleye kadar kesintisiz uyuyor sonra bebegim
aysekayammm Ayb beni alır mısınız o gruba çok güzel şeyler yazmışsınız çok faydalı oldu benim için 💙♥️🤱🤲
Ayb aysekayammm merhaba teşekkürler nazik ifadeleriniz için. Bahsedilen grup kurulmadı ancak instagram hesabı açmış oldum annelerden gelen talep doğrultusunda oradan ulaşabilirsiniz bilgilere ve bana “bebek_izi” sevgiler
kirpikuclari Ayb uyku eğitimi Hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olabilmeniz mümkün mü vermeyi düşünüyorum ama ağlama konusunda çok hassaslaştım çünkü alerjik bir bebek ve gün boyu zaten sürekli ağlıyor Birde uyku eğitimi güven bağı ilişkisini çok merak ediyorum 4 aylık oldu sadece emerek uyuyor gece uykusuna geçişte değil de gündüzleri uyutmak aşırı zorlaştı emerken uyuyor ve 10dk sonra geri uyanıyor tekrar uykuya döndüremiyorum ve emzik falan almadığı için başka şekilde de uyutamıyorum
_Defnem Ayb Bebeğim 4.5 aylık premetüre annesiyim götürdüğüm doktorum 1 ay geriden geliyor dedi ve bu beni çok üzüyor bebeğime tek bakıyorum eşimim işi dolayısı ile ailenizden uzağız günlük tüm rutinleri yapıyorum oyun oynuyoruz şarkı dinliyoruz görsel kartlarını gösteriyorum hışırtılı kartlarını gösteriyorum üzerindeki renkleri ve neler olduğunu söylüyorum ama onunla iletişime geçmediğim zaman başka bir odaya gidip gelene kadar etrafa boş boş bakıyor bir tepki vermiyor ve bu beni çok kaygılandırıyor bunun için ne yapmam lazım. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim
Ayb _Defnem merhaba bebek izi hesabından ulaşırsanız yardımcı olacağım size pek çok soru sormam gerekiyor ancak şunu söyleyebilirim prematüre bebekler düzeltilmiş yaşa göre takip edilir ve bu da gerilik değildir sadece kronolojik yaş ve düzeltilmiş yaş arasındaki farklılıktan kaynaklanır. Gelişimi yakalayacaktır bebeğiniz takip ve destek önemlidir premstüre bebeklerde endişelenmeyin bebeğiniz yaşıtlarını beklenen aylarda yakalayacaktır ki şuan gelişimsel yaşını da bilmiyoruz belki ayı ile orantılı bir gelişim var. Sevgiler
kirpikuclari Ayb aslında siz uyku kısmına yazdığınız yazıya ‘yanıtla’ seçeneği ile etiketleyebilir misiniz beni rica etsem