duru_20 MetehaninAnnesii 👍🏻iyi ki almışım 🌸göğüs kalkanı 🌸reflü yatağı 🌸xiomi robot süpürge 🌸xiomi kamera 🌸anne yanı beşik 🌸emzirme minderi 👎🏻Keşke almasaydım 🌸göğüs pedi 🌸bips emZik 🌸otomatik sallanan ana kucağı(1 kez bile yatmadı) 🌸sling
bossbabysmom MetehaninAnnesii travel sistem bebek arabası 👎 bebek kamerası 👍 otomatk sallanan ana kucagi👎
yaseminligunler Kendim için aldıgım hiç birşeyi kullanmadım cok gereksizdi EMzirme atleti ve südyenleri lohusa alt çam hiç birini kullanmadım bol bol destekli büstiyer aldım en cok o işimi gördü birtek onu kullandım depend ve gümüş kapak kesinlikle şiddetle tavsiye edeceğim iki ürün göğüs kremi ve göğüs ucu kelebeği göğüs ucu cıkarıcı bosuna aldım hiç kullanmadım yaz bebeği oldugumuz ıcın bilemedim hep uzun kollu takımlar almıstım Haziran 18 de dogduk 2.5/3 ay birtek zıbın giydik o kdr birde bebegımın kilolu olabilecegini tahmin etmemiştim kışın zorlanmayım diye 3/6 ay kıyafetlerınide almıstım ama hiç birini giyemedi olmadı kucuk geldi hep oylece kaldırmak zorunda kaldım şimdi 4 ay 24 günlüpüz 1 ve 1,5 yas kıyafet giyyoruz maşallah sübhanallah sling de gereksiz birşey oldu bizim için göğüs pedi de destekli camasırlar kullandgmz ıcın onlar bile gereksiz oldu
ipektezcan Iyi ki aldim kesin alin: korbell cop kovasi joie ana kucagi titresimli emzirme yastigi banyo icin kopuk yatak emzirme onlugu avent biberon mochi muslin bezler keske almasaydim dedigim park yatak cok kullanissiz ne sallaniyor ne bebek rahat ediyor icinde sunny baby idi markasi hic memnun kalmadim sling de bosuna almisiz kullanamadik
Yerfistigininannesi MinikOsman ya ama bebeğim meme reddi var uzanarak emziriyorum zorla hatta 😥 o yüzden digeriylede sağım yapmak zor
MetehaninAnnesii Seren3443 bebeğimi eve annemle yada kayınvalidemle bırakmak zorunda olduğumda ilaçları içmediğinde içine koymak için sağıyorum haftada bir çalışıyor ve pratik
Anne80 MetehaninAnnesii ilk diyecegim sey reflü yatagı. Anakucagı işlemi görüyor bende salonda onda yatıyor cocuk gece yanıma alıyorum o yatakta yine çok pratikşeştirdi işimi daha beşiğinde yatırmadm🙈
Perissmom MetehaninAnnesii İyi ki almışım➡️Piyanolu oyun halısı, anne yanı beşik, baby jem önden açılır banyo aparatı Keşke almasaydım➡️ Travel sistem bebek arabası, korbel çöp kovası, çilek beşik, lohusa atlet ve sütyenleri
Zeynepomer96 MetehaninAnnesii ana kucağı iyi ki almışım keşke almasaydım dediğim babynest hiç uyumadı ona koyduğumda ve sepet beşik keşke almadaydım
balcicegin_annesi Sema123- daha düzeni kurulmamıştır gazlı dönemde alışma süreçleri vardı bende doğum yapınca aldım ama bebeğimi 2 ay 1 hafta iken koydum fazlasıyla gazlıyfı o titreşim bolumu ile son kademe sallama da saatlerce uyuduğu da oldu çok şükür hiç pişman olmadım aldığıma bu arada ayakta sallamaya alışmasın dersen o anakucagı sallaması ile ayak sallaması da bir değil benim bebeğim gazlı olmasına rağmen günlerce o anakucagından almazdım orda uyurdu gündüzleri taaa gece uykusuna gecene kadar şimdi bile arada uykusu gelince sallamadan uykuya geçiyor ama kızımda öyle olmadı kayınvalidem ayakta salladı hep ayağı istedi analucagı ona hava geldi anlayacagın bu ayrıntımı söylemek istedim ☺️
balcicegin_annesi Sema123- alışıyorlar özellikle çocuklar ayak ısısına alışınca alışıyorlar dedim ya benim iki çocuğumda ana kucağına girdi ama büyük olanını kayınvalidem ayağına koydu her dakika her dakika uslu durduğu zaman bile sırf uyusun diye salladı ve 2 yaşını doldurdu hala gece yarısı uyanır anne salla diye ama küçük olanını asla öyle yapmadım ana kucağı salladı hep ben ayağıma daki koymaıdm bazen uyumadı kendi kendine dalmayı öğrendi şimdi de gece olunca bacağımın arasına koyuyorum sağ yada sol bacağıma sarılıp uyuyor yada emzirşyodum uyuyor ama bu da öyle olsaydı ben biterdim zaten delirme derecesine geldi hayatım bir de başkaları tuz biber olunca iyice kötü oluyoruz
Aysukk ebrusysl yorumunuzu gördümde yazmak istedim ben kitikate kalın kışlık tulum aldım (arası elyaflı degil kuması kalın elyaflar cok terletti) tavsiye ederim cok memnun kaldım kitikate teb
Aysukk MetehaninAnnesii nimo msh şarjlı buhar makinası iyiki almışım minnacık ve sıfır ses❤️ doona bebek arabası keske almasaydım üç ay bindi 🤦🏻♀️