MetehaninAnnesii iyiki aldim dediklerim arasinda bebek telsizi, emzirme yastigi, sut sagma makinasi, mustela gogus ucu kremi, oto koltugu, anne yani besik, park besik, korbell cop kovasi, donence, silikon uc var. Alt degistirme bakim ortuleri de hayat kurtarici kesinlikle. Yine mustelanin gogus balsami diye geciyordu sanirim oksurdugu an kullandigim bir urun. Avent biberon seti sukurler olsun ki yavrumla hem mama hem meme devam edebildik.
Keske almasaymisim dediklerim arasinda silverette var 2 ay hic cikmarmadigim halde gogsum cok kotu yaralar oldu en son madecasol ve mustela isimi cozdu. Acikcasi gogus pedini yengem verdi ve iyiki almamisim dedim cunku sadece disari cikarken birkac kez silverette belli olmasin diye takmistim hic ihtiyac hissetmedim. Bir de anne yani besigine cibinlik de cok gereksiz cocugun kafasina dusecek diye korkuyordum en son cikardim kaldirdim cibinligi. Bir de keske o kadar kiyafet almasaydim giyemeden kaldirdigim o kadar kiyafeti kaldi ki 🙈 hem de kirlense de kirlenmese de her gun ust bas degistirdigim halde. Anne kucagi ile puset de abimden geldi puset iyiki gelmis ama anne kucagini hic kullanmadim. Puset icine kullandigim sirt destegini iyiki almisim.