anna Tazeannezehra Nuna marka. Eşim çok araştırarak seçti ve indirimde yakaladık. Kendim rahatça giyebiliyorum. Evde çocuğumu ona kouyup ev toplama, süpürge, yer ve toz silme işleri hata yemek bile yapabiliyorum. Genelde süpürge yaparken uyuya kalıyor 😄 Bir de bizimki gezmeyi çok sevdi, bazen evin içinde dakikalarca gezdirmek zorundayız, belli bir süre sonra bel de ağırmaya başlıyor, kangaroo’ya koyunca rahat ediyoruz.
lydia91 MetehaninAnnesii iyi ki almışım dediklerim bebek kamerası, joie ev tipi ana kucağı, bumbo, reflü yatağı, sterilizatör. Keşke almasaydım dediğim anne yanı yatağı. Çok kısa süre kullanılıyor ve pahalı. Şimdiki aklım olsa kademeli park yatak alarak uzun süre kullanırdım. Bir de keşke almasaydım dediğim tekli pompa. İki göğsü sağmak yarım saat sürüyor bu çileye dayanamayıp birde çiftli pompa aldım 😒
balcicegin_annesi Sema123- anakucağını aldınız mı yoksa daha gelmedi mi ☺️ Bu arada çok hayırlı olsun sağlıkla büyütün
Sema123- balcicegin_annesi aldım ama kızım çok durmuyor üzerinde sanırım biraz bazı şeyleri anlaması lazım çok kısa süre uyuyor sonra kalkıyor hemen😊
balcicegin_annesi Sema123- daha düzeni kurulmamıştır gazlı dönemde alışma süreçleri vardı bende doğum yapınca aldım ama bebeğimi 2 ay 1 hafta iken koydum fazlasıyla gazlıyfı o titreşim bolumu ile son kademe sallama da saatlerce uyuduğu da oldu çok şükür hiç pişman olmadım aldığıma bu arada ayakta sallamaya alışmasın dersen o anakucagı sallaması ile ayak sallaması da bir değil benim bebeğim gazlı olmasına rağmen günlerce o anakucagından almazdım orda uyurdu gündüzleri taaa gece uykusuna gecene kadar şimdi bile arada uykusu gelince sallamadan uykuya geçiyor ama kızımda öyle olmadı kayınvalidem ayakta salladı hep ayağı istedi analucagı ona hava geldi anlayacagın bu ayrıntımı söylemek istedim ☺️
Yagmurunbebegi MetehaninAnnesii bebek arabası, anne yanı iyi ki almışım. Bebek kamerası, reflü yatağı, oyun halısı keşke almasaydım😄
MetehaninAnnesii Yagmurunbebegi kameraya keşke almasaydım diyen ilk kişisiniz postta neden merak ettim
eliztossmom MetehaninAnnesii Bebeğime park yatak iyiki almışım 😍 Yürüteç: keşke almasaydım hiç işe yaramadı çocuk sevmedi sağlıklıda değil gereksiz
Aybars16 Anneyim26 bebeğinizin cinsiyeti ne giydiremediğiniz kıyafetleri bana hediye etmek isterseniz kabuk edebilirim. Bebeğim henüz 1,5 aylık. Çok kıyafet almadım giyemez diye
Anneyim26 Aybars16 çevremde de ihtiyacı olan çok ama düşünmüyorum nasip olursa arayı açmadan ikinci çocugumu düşünüyorum onda kullanıcam hepsini ona da olmazsa o zaman düşünürüm hediye etmeyi.
Papatyaa_ TalentedMom 2aydır chicco kelebek kullanıyor . Değiştirmek istedim acente air aldım avent i kabul etmiyor öğürüyor. Nasıl kabul ettirebilirim biliniz var mı 😓?
TalentedMom Papatyaa_ ben de çok emzik değiştirdim sadece Philips avent ultra softu kabul etti ultra airi almıyor
Anne88 Philips avent emzik ,Fisher price ana kucağı ,müslin battaniye ,park yatak ,baby me bebek bezi ,baby plus süt sağma makinesi iyiki almışım 👏🏻 keşke almasaydım chicco lite way 3 bebek arabası katlarken tentesi sürekli çıkıyor bir de kocaman 😏
Busrasenyuva GokceT ya benimki de agZına kocaman oldu 😖ampul gibi 🥺ondan başka emzik de istemiyor diğerleride küçük geliyor .benim aldıgım 0-6 ay dı ama 0-3 ayı oldugunu bilmiyordum
GokceT Busrasenyuva pardon 0-6 benimkide muhakkak. Valla 4. Ayındada bir denicem bakalım alıcakmı emiyor ama dediğiniz gibi agzında çeviremiyor yavrum 😂 şimdiki emziği damla emzik yenidoğan aventin 2 li emziklerinden
Yagmurunbebegi MetehaninAnnesii şuanda işime yaramıyor aldığımdan beri 2 kere kullandım belki ilerde yarar.