MetehaninAnnesii mombunny kıyafetler konusunda ben ilk başlarda akıllandım 5 aylık bebeğime 9 12 aylık kıyafetler alıyorum mesela kollarını kıvırıp uzun süre kullanıyorum tam aylıklarıda var onları bir yere giderken yafa biri gelince kullanıyorum 😁
MetehaninAnnesii mombunny bende hep bir büyük aldım küçük gerçektende şimdide hareketlendi bazen kakamız sırtımıza kadar çıkıyor o yüzden başka markaya geçeceğim elimdekiler bitsin indirimde fazla fazla almıştım
MetehaninAnnesii Seli_m ah pandemi ah evlere tıkılı kaldık gerçekten de gönül rahatlığıyla dışarı çıkamıyoruz
__Busra GokceT Ben de aksine göğüs kalkanına yatıp kalkıp şükredenlerden biri olarak iyi ki almışım diyorum
Annesivekizi MetehaninAnnesii odanın nem derecesi yüzde 50-55 arası olması gerekiyo o seviyeyi hiç geçirmiyorum. O yüzden ben bakteri oluşturduğunu sanmıyorum. Makine olmasa zate bizim evlerin havası çok kuru Konya’da yaşıyorum
MetehaninAnnesii Deletedmom5 ben yaşamadım ama zor olacağını düşündüğümden önlemler almıştım hamilelikte ayva çekirdeği gümüş kapak gibi ama kullanmadım pek
MetehaninAnnesii attbianne 9 12 aylık aldığım katilli tulumlar 5 aylık bebeğimin ayaağına oluyor boydan uzun evet ama tam zamanında giydirsem muhtemelen olmaz bende 2 rane almıştım daha almam
attbianne MetehaninAnnesii evet 9 aylıkken asla olmaz bebek elbiselerinin kalıpları niye bu kadar küçük anlamıyorum 10 aylık oğluma 3 yaş montu aldım anca kapandı fermuari öyle kilolu bı çocukta değil zayıf kolları kocaman oldu gövdesi kapanmıyor pişman oldum 🤦
Gaaak attbianne evet kıyafetlerin gövde kısımları bol, bacak kısımları uzun uzun oluyor. 4 aylık olucak oğlum 9-12 alıyorum hep bazen 12-18 olanlar bile gövdesine tam oturuyor. Aşırı küçük üretiyorlar
bianneeee MetehaninAnnesii keşkem yok şükür hurharca herşeyden almamıştım aldığım herşeyi kullandım ve çok işime yaradı 😍☺️
MetehaninAnnesii FatmaSK maşallah valla boşa harcama yapmasaydım bende bi robot süpürge almak için para biriktirirdim sağlık olsun ama 🤗
GokceT arimbalim_248 Nuk kadar kolik önleyiciliği yok arada bir özlüyo diye veriyorum ama gece nuk biberondan içer mutlaka yattığı yerden 🙂
Miloska23 7 aylik silikon üçlü kaşık oynuyor onunla, atmayi düşündüm plastik kaşığı çok beyendi. Meyve süzgeç her yer meyve oliyo ve lekel, kasikla veriyorum daha iyi oliyo alismis oliyo yemeye. Zeka kartlari kemirmekten başka hiç bakti yok onlara.