MetehaninAnnesii
🌿Korbell çöp kovası(Pratik oluşu ve koku sızdırmaması mükemmel, en büyük iyikimiz olabilir),
🌿Babybjörn anakucağı (Bunu da iyi ki iyi ki almışız, gittiğimiz her eve götürüyoruz anneme, kayınvalideme ve misafirliklere, hep yanımızda yani, mutfakta yemek yaparken de epey oyalanıyor ),
🌿Xiaomi mi robot vacuum mop süpürge (En büyük iyikilerimden biri),
🌿Lansinoh süt sağma makinesi(Yeni doğduğunda göğsümü tutamadığında sağıp vermiştim şimdi de dışarı çıkarken sağıp yanıma alıyorum 👍🏻),
🌿Bagi easyfold bebek arabası(Çok araştırıp almıştım gerçekten doğru bir seçim yapmışım ),
🌿Baby plus anne yanı yatak(iyi ki iyi ki iyi ki 🤩 Gece yataktan kalkmadan emzirip tekrar yatırmak büyük konfor),
🌿Philips avent 2li emzik(Bebeğim doğduğu gibi tuttu emziği, bibs emzikte aldık ama çok sevmedi),
🌿Weewell bebek telsizi(Yazlığımızda wifi olmadığı için xiaomi kamera alamadık ama bu telsiz de işimizi görüyor 😊),
🌿Başta faydasını görmediğimi düşündüğüm ama 1-2 hafta sonra bana çok iyi gelen göğüs ucunu hep nemli tutarak yara olmasını engelleyen gümüş kapaklar (Ben e bebek’in çıkardığı uygun fiyatlı baby&mom gümüş kapakları aldım)
🌿Ikea koppang şifonyerin içine aldığım düzenleyici skubb kutular 👌🏻 (Çekmeceleri hiç dağılmıyor)
🌿Son olarak hatırladıklarımdan fermuarlı tulumlar (Çok rahat, pratik ve kullanışlı oluyor)
Keşke almasaydım dediğim bir şey yok çünkü ilk bebeğim olmasına rağmen her şeyi araştırarak çevremdeki bebeklilere danışarak aldım. Fazla ya da gereksiz bir şey almamış oldum. Sadece incia göğüs ucu kreminin hiç faydasını görmedim. Lansinoh da kullanmıştım o da anlık rahatlatıyodu. Kısacası göğüs ucu kremlerinin pek faydasını göremedim 😊
Hatırladıklarım bu kadar zaten daha ne olsun yaza yaza bitirememişim 🤭🙄