SEREZ Bebek telsizi , silikon önlük , philips biberon , bolca müslin iyiki almışım . Çok çorap , bez önlük , kendin sallamaya çalıştığın ana kucağı , ağır bebek arabası keşke almasaymışım
Adabimuaseret İyiki Chakra hastane çıkışı Emzik Hamak Babynest Ağız mendili Muslin Aziz bebe markası şeyler iyi Keşke almasaydim Cam biberon çok ağır Sepet beşik rahat edemiyor yanımızda uyumak istiyor Necix 0-3 aylık tulumlar hemen küçüldü trendoyolda almıştım
anna MetehaninAnnesii İyi ki: Oyun halısı, gümüş kapakları, kangaroo Keşke: dönence- bir tek üsteki ışık lamba olarak kullanıyoruz ve arada beyaz gürültü açıyoruz. Hiç ilgisi çekmedi kızımın.
Gznpmv MetehaninAnnesii emzirme yastığı ,kilolu olduğum için hiç kullanamadım çok gereksizdi,hele ebebeğin yastıgı taş gibi sert
anna Gznpmv benim eşim tutturdu alalım ben gerek yok dedim, doğumdan sonra gitti bir gün aldı 5-10 defa kullanmışım ama belki bebek oturmaya başladığında kullanırım sağ sola düşmesin diye.
Gznpmv Oyun halısı ,sesli oyuncağı felan yok sade oyuncaklı,onuda boşa aldım bakmadı bile ,alırsanız seslilerden işe yarar belki
Annesivekizi MetehaninAnnesii bence kesinlikle alın gece nefes almakta zorlanıyo hemen buhar makinesini açıyorum rahatlıyo
Deletedmom5 MetehaninAnnesii Açıkçası tek pişman olduğum hasır sepeti onun haricinde hepsi gerekli şeyler. Ama iyi ki iyi ki almışım dediğim gümüş kapağım, pompam (ve iyi ki manuel), kremlerim, memeye dair ne varsa. Memede çok çektim duvarlara vura vura emzirdim..
MetehaninAnnesii Deletedmom5 ben yaşamadım ama zor olacağını düşündüğümden önlemler almıştım hamilelikte ayva çekirdeği gümüş kapak gibi ama kullanmadım pek
Peaceful MetehaninAnnesii iyiki almışım: oyun halısı. Anne yanı 70e 130 cm beşik. Kabin boy bebek arabası. Yürüme arkadaşı. Didababy ve yorni uyku tulumu. Kanz mama sandalyesi. Keşke almasaydım: bebek odası çok gereksiz 2 3 yaşa kadar. Sonrasında da çocuğun seçmesi gerekirmiş. Aktivite masası hiç oynamıyor. Biberon meme reddi sebebi.
mrvurz Gümüş göğüs kapağı lansinoh sut sagma makinesi mamajoo 5 işlevli sterilizator iyi ki almışım ahşap anne yani beşik hiç yatmak istemiyor onun yerine next to me alsaydım keşke
hypatia DenizOzlem aslında kolaylık sağladı ama çok kısa süre kullanılıyor yeniden park yatak almam gerekti 2 kere alışveriş yapmış oldum
DenizOzlem hypatia anladım, ondan öyle dediniz yani, şimdi ben de düşünüyorum ne yapsam diye, park yatakla da rahat ettiniz mi?
attbianne MetehaninAnnesii park yatak ve lansinoh süt sağma makinesini keşke en baştan alsaymisim ikisinide çok sonra aldım patikli tulumlari hiç almasaymisim olurmuş
MetehaninAnnesii attbianne 9 12 aylık aldığım katilli tulumlar 5 aylık bebeğimin ayaağına oluyor boydan uzun evet ama tam zamanında giydirsem muhtemelen olmaz bende 2 rane almıştım daha almam
Benimoykum Gaaak canım e bebek ten almıştım soğuk hava üflüyor sadece altı mavi olan markasını hatırlamıyorum bile arkadaşın bebeği olunca ona verdim bizde ilk 3 ay falan kullandık zaten
hypatia MetehaninAnnesii aa en önemlisini unutmuşum tabiki babybjörn 💕 banyo yapacağım zaman banyoya, mutfakta işim olduğunda mutfağa, bir yere gideceksem yanıma alıyorum çok güvenli ve uzun zaman kullanılıyor
Besteee MetehaninAnnesii bende kamera telsiz için iyi ki almışım hayat kurtardı diyorum ana kucağı salıncak aldık baya iyi para verdik almasak olurmuş gereksiz
sapling MetehaninAnnesii keşke park yatak alsaydım keşke.. büyüyen beşik olmuyor anne yatağına tırmanıyor park yatak her dönem için mükemmel bence
hypatia DenizOzlem tabii daha rahat oldu şuan içinde istediği gibi takılıyor. Aslında odası var ama henüz yanımdan ayırmak istemedim o yüzden park yatak almak durumunda kaldım. Benim kızım kollarını açarak uyuyor anne yanında kolları çarpıyordu sinirlenip uyanıyordu 🤦🏻♀️
papatya-annesi Keşke ALMASAYDIM ; 1- Oyun halısı (hiç sevmedi oynamadı) 2- Kanguru (hiç kullanmadım ne zaman denesem ağladı) 3- Avent biberon ( emdiği için pek kullanmadım keşke 2 tane almasaydım ) İYİKİ almışım ; 1- Reflü yatağı (hala kullanıyorum ayağımda sallarken kesinlikle alınması gerekiyor 8 ayligiz hala kullaniyorum) 2- Ana kucağı (çok kurtarıcı bir ürün )
DenizOzlem hypatia oyyy, kıyamam 🙈 ben de istemiyorum henüz yanımdan ayırmayı, park yatak da var aslında ama rahat edemezsek diye değiştirmedim henüz 🙈🙈
hypatia DenizOzlem belki yatağını daha kaliteli almak gerekebilir konfor açısından ama onun dışında gayet memnunum