Mom3 Zeynepazram Zhnce AtaVeAnnesii Defneligunlerrr TgbasultAn Mduygum Freud Blueq seydaac Ktac tospikannesii anna nurarslnn arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim hemen kremi sürdüm biraz daha iyi gibi uyuttum kendisini biraz fazla yandı oğlum çokta ağladı kıyamam.🥰💕🌸🙏🏻 İyi ki varsınız çok sağolun 🌸🌸🌸😍😍
tospikannesii Mom3 ben bir yerim yandığında yumurtanın akını sürerim, hemen rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun, inşallah çok değildir yanığı 😣
anna Mom3 Bence hastaneye götürün, çok tehlikeli olabilir. Benim kız kardeşim üstüne küçükken kahve döküldü yıllar sonra iz gözüküyordu yanan yerde ki hastane yürüyerek 5dk uzaktaydı ve hemen götürdüler.
Zhnce Mom3 iz falan kalmaz canim o krem cok iyi Benim baldirlarima ocaktaki çaydanlık devrildi Evde vardi o krem iki tane tüpü hemen sürdük bi sure acıdı ama iz kalmadi şükür
Ahkukulivahkukuli Mom3 iyi bi yara yanık merhemi. Iz kalmasını da engeller yanında pomad tarzı biseyle desteklemenizi öneririm geçmiş olsun tekrar. Lütfen yara kabuk bağlamadan salca yoğurt macun.vs surmeyin enfeksiyon acısından
Mom0870 Deletedmom_36 aldırdığınız kremi yetişkinlere ağrı kesici kremle karıştırıp sürünce çok etkili oluyor acısını alıyor. Anestolle karıştırılıyor ama bilemiyorum bebeklere sürülür mü
seydaac Mom3 inşallah geçer bir an önce, kantaron yağı çok iyidir bulursanız mutlaka sürün. Tekrar çok geçmiş olsun 💞
Mervezezeeee Mom3 benim ablamın üstüne düdüklü tencere patladı geçen kış çok fena ydi rabbim düşmanına bile vermesin çok aci
MerveC Mom3 diş macunu filan asla sürmeyin çok zararlı. Silverdin yanıl kremi çok etkili ama bence bi hastaneye götürün çok geçmiş olsun
Mom3 MerveC Deletedmom_29 Mervezezeeee Mira25 elizabeth BEYZANUR2020 Zhnce teşekkür ederim arkadaşlar 💕 bu krem iyi geldi evde bulunduracağım artık ne yapalım evde bir tırtıl 🐛 var her yere gidiyor 🤷🏻♀️🌸💕😇😃