ElifkonunAnnesi Mom3 yanan yere salça sürün 👍 benim kızım 6 7 aylıkken çorba tabağına elini sokup üstümüze dökmüştü, hemen yanan eline salça sürdü kaynanam, ne kızriardı ne şişti hiç bişey olmadı hemen geçti şükür 🙏
Mom3 Kaderremree Ahkukulivahkukuli Balkizlarim Nil16 Mom078 Morcilekkk Mom0870 teşekkür ederim şimdi eczaneden aldırdım yanık kremi bu arada bir yaşında
Neso39- Mom3 direk hastaneye götürün yanık en çabuk enfeksiyon kapma sebebidir. Kulak duyma şeyler de sürmeyin. Bebek cildi çok hassastır.
Mom3 Zeynepazram Zhnce AtaVeAnnesii Defneligunlerrr TgbasultAn Mduygum Freud Blueq seydaac Ktac tospikannesii anna nurarslnn arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim hemen kremi sürdüm biraz daha iyi gibi uyuttum kendisini biraz fazla yandı oğlum çokta ağladı kıyamam.🥰💕🌸🙏🏻 İyi ki varsınız çok sağolun 🌸🌸🌸😍😍
Ahkukulivahkukuli Mom3 iyi bi yara yanık merhemi. Iz kalmasını da engeller yanında pomad tarzı biseyle desteklemenizi öneririm geçmiş olsun tekrar. Lütfen yara kabuk bağlamadan salca yoğurt macun.vs surmeyin enfeksiyon acısından
Defneligunlerrr Mom3 yerinizde olsam hemen hastaneye götürürdüm. Bebek cildi hassas gerçekten bir başkasının bebeğine iyi gelen şey sizde daha kötü etki yaratabilir. Enfeksiyon falan kapar bu kezde kaş yapayım derken göz çıkarmayın Allah korusun. Birde zaman geçtikçe acı seviyesi de artabilir yazık yavrum en azından hastanede acıya da çözüm bulurlar. Yanığı çok mu azmı?
TgbasultAn Mom3 silver din canım yarım saat sonra acının A sı kalmıyor . Bol bol sürün kalsın yanıgn üstünde
Mduygum Benim oglum yandi bi kac ay once hastaneye goturduk hemen yanan yere antibiyotikli agri kesici kremler surup gazli bezle kapatiyolar aklinizda olsun yanan yer hava almamali yoksa enfeksiyon kapar
Freud Mom3 eğer su toplama vs yoksa fito krem ve sudocrem iyi gelmişti kızıma. Ama ciddi bi yanık yoktu.
Blueq Mom3 kremleri kullan iyileşmeye başlayıncada sarı kantoran yağı al güzelce sür hergün iki kez asla iz kalmaz
tospikannesii Mom3 ben bir yerim yandığında yumurtanın akını sürerim, hemen rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun, inşallah çok değildir yanığı 😣
anna Mom3 Bence hastaneye götürün, çok tehlikeli olabilir. Benim kız kardeşim üstüne küçükken kahve döküldü yıllar sonra iz gözüküyordu yanan yerde ki hastane yürüyerek 5dk uzaktaydı ve hemen götürdüler.