Cizem Ktac Zeliha Asel 🥰 Zeliha’yı eşim teklif etti hem annemin hem kayınvalidemin ismi. Asel ise Cennetteki bal ırmağından bahsederken kullanılan bir isimdir. Ayrıca bu isim Kur’an-ı Kerim’de Muhammed suresi 15. ayette geçiyor.
RuzgarsMommy Ktac Mehmet Rüzgar ❤👶 Mehmet eşimin babasinin adı. Rüzgar’ı birlikte koyduk 😍 Ama adi gibi gercekten 🤣
Ays_krk Ktac 4 yaşındaki oğlumun adı Tuğra Alp 💜 48 günlük ikiz kızlarımın isimleri de İnci ve İpek 💞 hepsinin ismini de ben koydum 🤭
OncedenGurme Ktac Beklenmeyen, sürpriz bir bebekti. Rahatsızlıklarımdan dolayı tedaviyle bebeğim olabilirdi. Kendiliğinden oldu. Muhtemelen de tek evladımız olacak. Onun için biricik, bitane, eşsiz anlamına gelen Birce ismini koyduk 🥰
Mehriban Ktac buyuk kizimin adi Alevtina esimin annesinin adi(rahmetli) anlami aynanin diger tarafi demek kucuk kizimin adi ise Amelina ama anlamin bilmiyorum sadece buyuk kizimin ismine benziyor diye aratdim ama anlami yok aslinda bir yerdende duymadik sadece. Dusunduk oyle karar verdik
BederAli @Ktac Ali Asaf Ali =yüce ulu yüksek Asaf= arapca kökenidir süleymanin Güclü ve zeki vezrinin ismidir..
Kizcem-20 Ktac HÜMA NUR♥️Cennet kuşu, Mutluluk getiren kuş, Saadet getiren kuş manasın da😍 Doğum sancısı çekerken yakasına yapışıp Adı HÜMANUR olsun lütfen Dedim o da tamam bu kadar acı çektin senin istediğin olacak dedi🤗🤗