Prensesinin-annesi-2019 Kızımın adı asya anlamı ise arapçada şifa veren, tedavi eden, merhem olan anlamlarına gelir. Amcası koydu adını çok seviyormuş asya adını bende kalp kırmamak için koydum 😊 ama bir tane daha kızım olursa onunda adını ablam koycak 😊😊
Ebruuuuuu Zümra Meryem🎀 Zümra güzel ahlaklı,bilgili kadın demek, meryem de ibadeti seven, ibadete düşkün insan demek. Hz İsa’nın annesinin ismi aynı zamanda. Zümrayı ben Meryemi eşim istedi
muhammed_eminin_annesi Ktac muhammed emin ben koymak istedim esimde anlayışla karşıladı anlamı güvenilir övülmüş olan adıyla yaşar inşallah bu arada emin babamin adı
Eternity Ktac Elif Karina…💫 Biz Karina diyoruz. Hangisini kullanmak istiyorsa onu kullansın. Karina, en parlak ve yol gösterici takım yıldızının adıdır. Karayip Korsanlarında görmüştüm not etmiştim. Anlamına aşığım… Elif’i zaten biliyorsunuz. Annem ve babam Elif olsun istedi 💕
Derya_nil Ktac Nil Mina Nil benim Mina babasının Aslında nefret ederim çift isimden ama tutturdu bende isim koymak istiyorum diye napalım 🤷♀️🤷♀️
Mabella Derya_nil ya bende çift isimden nefret ederken kızım çift isimli oldu nasıl sesleniyorsunuz çok pişmanım ben sanki …
kubraozkan Ktac oğlumun Adı YİĞİT DEMİR ben istedim koydum adı gibi Yiğit mert adaletli olsun Demir gbi güçlü olsun diye ki hamileliğimde yaşadığım onca zorluğa rağmen anne karnında tutundu ve ben geliyorum dedi bu yüzden demiri özellikle seçtim 💙💪🏼 Bütün bebişler sağlıcakla adlarıyla yaşasınlar inşallah 🌸🧿🙏🏽
Cizem Ktac Zeliha Asel 🥰 Zeliha’yı eşim teklif etti hem annemin hem kayınvalidemin ismi. Asel ise Cennetteki bal ırmağından bahsederken kullanılan bir isimdir. Ayrıca bu isim Kur’an-ı Kerim’de Muhammed suresi 15. ayette geçiyor.
RuzgarsMommy Ktac Mehmet Rüzgar ❤👶 Mehmet eşimin babasinin adı. Rüzgar’ı birlikte koyduk 😍 Ama adi gibi gercekten 🤣
Ays_krk Ktac 4 yaşındaki oğlumun adı Tuğra Alp 💜 48 günlük ikiz kızlarımın isimleri de İnci ve İpek 💞 hepsinin ismini de ben koydum 🤭