almila37 Ktac kızımın ismi Almila Nazlı.Almilayı ben Nazliyi eşim koydu.Osmanlo donemindeki ilk savaşçi kadinin adi almila kizim da savaşci güçlü olsun istedim Nazliyida babasi Benim tek Nazli kizim olsun ddi gercektn de cok nazli oldu😂 Oğlumuzun adı Alper Tuğrul onu babası istedi bende kirmadim😂
Minikpandalarinannesi Ktac oğlumun ismini eşim koydu Tuğrul anlamı ise yırtıcı kuş 🥰 Kızımın ismini brn koydum oğlumun ismine uyumlu olsun istedim Tuğsem anlamı ise baş tacı demek 🥰
Rezzan Ktac oğlumun ismi Aslan anlamı: Gürbüz, cesur ve yiğit adam. Hamile bile değilken rüyamda bi ses duydum aslan olucak dedi bende kızım olursa yade olsun istiyodum yade olucak dedim o sese hayır aslan dedi o ay hamile olduğumu öğrendim☺️
Pozitif-Anne87 Rezzan bende hamile olduğumu bilmeden rüya görmüştüm oğlum olmuş hastahanede yanımda yatıyordu ve gülümseyerek bana bakıyordu. Rüyada eşimle diyoruz ki baya büyük ve güçlü bi bebek Aslan ismi yakışır dedik. Rüyamda hatta doğum tarihini bile gördüm ve gerçekten de o tarihide doğdu ve rüyamdaki gibi yapılı ve uzun boylu bi bebek oldu. İsmini Yusuf Halil koyduk ama Aslan ismi de yakışırmış 😊
Asyaglck Rezzan allah bağışlasın biz Asya ismini cok beğenerek koyduk eşimle şimdide aynı şekilde içimize sinsin istiyoruz da maalesef 2 aydan az kaldı cocuğun doğmasına isim bulamadık daha 😄
Bebegimm42 Ktac Betül koydu babamız namuslu iffetli kadın demek ve Hz Meryem ve Hz fatima annemizin lakabı