Angelif35 Ktac 💙Yavuz Selim💙 Ben Selim ismini çok istiyordum, eşim de Yavuz ismini çok beğeniyordu, ikisi birleşince Yavuz Selim oldu😊 Yavuz= Bahadır, kahraman kimse. Selim= Sağlam, sakin, uslu, doğru olan, samimi.
elizabeth Ktac yağmur ❤️ Evimin rahmeti bereketi 😍 ayrıca biz eşimle çok yağmurlu bir havada tanışmıştık sırılsıklam olmuştu o yüzden kızımız olursa yağmur koyalım demiştik 😀
EJDERYAA Ktac NİSA ♥️ Kuran ‘ı Kerim’in 4. Süresidir. Yani Nisa kadın demek . Surenin içeriğine bakıldığında ise kadın haklarını savunan ve onların tüm haklarını ortaya koyan bir anlatım söz konusudur. ♥️ Eşim istedi bende olur dedim 🤲
Gossipgirl14 Ktac oglumun adı Asil. Anlamı da soylu, iyice kökleşmiş, yuksek duygularla hareket eden demek. Ben koydum adını. Kız olursa da eşim koyacak asel. 🌺😊
Melihaaaa Ktac kızımın ismi Eyşan Zara. Anlamida Eyşan güzelliğiyle ünlü, şanlı demek. Zarada çok asil uysal anlamında. Eyşan ismini ben koydum babasıda Zara ismini koydu.❤️
TgbSG Ktac Sahra Gökçen ( Sahrayı rüyam da görmüştüm) Aradan 1 sene geçti dr ye gittik cinsiyet için kız dedi o zaman olsun dedik. Gökçen de eşim istedi 🙈
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Ktac kızmın adı Nisa Ada🥰 Nisa suresi kadını anlattığından dolayı eşim koydu.Ada yı ben koydum toprağın bir parçasıyız topraktan geldik diye düşünerek koydum hemde söylenişi hoşuma gittiği için.
ozgurkus Ktac ben koydum 🥰 İsmi özgür ata oğlumun.Özgür babasının ismi Ata ise Atatürk’e olan sevgimizden koydum.Umarım hayırlı bir evlat olur iki gözümün çiçeği ❣
Hatice2626 Miray Duru😍 Mirayi babasi koydu Duru ismini de ben koydum. Miray ay gibi ışık saçan anlaminda. Duru ise temiz, berrak💕
Sarellem Ktac SARE 🐣🌸 Anlam olarak saf ve temiz demek. Saf ve duru bir güzelliği temsil ediyor. Hz. İbrahim’in eşinin adı çocukluğumda peygamberlerin hikayesini okuduğumda çok dikkatimi çekmişti o zamandan beri istiyordum nasip oldu ☺️
Citlenbikannesi25 Ktac kızımın adı MELISA: tatlı şey bal sevgili can çayır çayırlık demek. Ben ve eşim ortak olarak ismini koyduk ilk çocuğumuz diye ikimizin de gönlu hoş olsun istedim 🥰🧸