Zerre Ktac Burçe Vera 💚 Burçe’yi babası istedi (Dişi Yavru Kurt) . Vera’yı da ben ( Doğruluk-İnanç-Şüpheli şeylerden sakınan takvalı)
Cnnaby AySima ❤️ Çehresi, yüzü ay gibi parlak, nurlu, ışıklı, kutlu, uğurlu olan.” anlamına geliyor 💕
AlinNisam Kızımın adı Alin Nisa 🌸 Alin : Ulu kibar asil ve parıldayan aydınlık demek Nisa nın anlamı da kadın demek ve Nisa suresı var kuranı kerımde
Deletedmom366 Asyaipek İpek Afra 😍 bizimde.. İpek benim kızlık soyismim .. kizima koymak istedim eşimde sevdi istedi. Afrada ortak karar
Dorukmomy Ktac oğluşumun ismi Doruk 🥰 zirve demek. Bir gün eşim geldi Doruk olsun mU dedi aklına gelmiş tamam olur dedim soyismimizke de uyum sağlıyordu Doruk Yaman oldu 🥰🧿
Aysel05 Miraç Efe..Miraçı ben koydum Efeyi eşim..Hangisini isterse kullanır..!Genelde Miraç diye sesliyo herkes🤗🤗
Canparcam_ Ktac Kızımın adı Öykü Elif 🎈 Öykü’yü ben koydum kulağıma çok hoş geldiği için. Elif’i babası koydu Kuran’da geçen isim olduğu için. 🤩
Busuu Ktac kizimin ismi Nisa Lina 🥰 Linayi 5 yıl önce yegenimin okuma bayraminda bi sinif arkadasindan duydum ve cokk begenmistm kizda cok tatli sapsari upuzun sacli bi cimcimeydi. Lina da karar kildik ama yanina baska isimde olsun istedik Nisa ismini de cok sevyorduk ikisini koymaya karar verdik. Lina yumusak hurma fidesi demek ( hurmaya bayilirim zaten😂 ) Nisa da kadın demek. Kisaca kizimin anlami hurma kadin gbi oldu😂😂😂😂😂
SinyorinA Ktac Kerem💙 Oglusumuzun ismini eşimle birlikte koyduk 😇 Benim adım Aslı, eşimin adı Kerim 🥰☺
Elifuras Uras Ali ben koydum Uras şanslı talili demek Ali ise Hz.Muhammet. (SAV) e ilk ilk iman eden kişilerden biri olması ve Hz Muhammet SAV Canı pahasına koruyan Yiğit oğlu Yiğit oluşundan istedim oğlumda onun gibi olur inş.
Deletedmom44 Ktac benim kızım da ismi Eliz Öykü 🥰 benim adım Elif olduğu için eşim eliz olsun dedi öyküyü de ben istiyordum ikisinde koyduk😀
Semanurikra Elif İkra . Elif alfabenin ilk kelimesi. Ikra kuran-i kerimin ilk kelimesi anlamı "oku "demek. Ve peygamberimize ilk inen vahiy.