Cihangiriinannesii Deletedmom379 o ayda ve o kiloda biz 4 numara kullanıyorduk. Oğlum 9 kiloya yaklaşmıştır hala 4 kullanıyoruz bana 5 büyük gibi geldi ama sleepy in de kalıpları dar biraz bilemedim
Deletedmom379 Cihangiriinannesii Molfix aldım onu deneyeceğim 5 numara baya fazla 11 kilodan başlıyor 🤔
Dunyam_12345 Oglum 5aylık slepyy 5numara kullanıyrz kilosuna göre oluyor zaten cok şükür bezden memnunum 😊
Alisaaaaa Deletedmom379 evet canım onlar belirli bir aydan sonra kullanıldığı için ilk aylardaki bezlerden daha büyükler kuzenimin oğlu 1 yaşında 14 kilo maşallah boğum boğum heryeri molfix kullanıyordu son numara küçük gelmeye başlayınca kilot beze geçmiş çok memnunum diyordu
serebro Deletedmom379 aynı sorunu bizde yaşadık. Molfix 4 kullanıyordum degistirdim baby me 4 aldım yine kakada taşma yaşadım. Şimdi 4+ molfix alacağım. 5 numarada 11kgdan başlıyor büyük olur diye düşünüyorum.
ant331 serebro ben evybaby kullanıyorum kızım 8 kiloyu geçti. 4 kullanıyordum iz yaptı 4+aldık 4 ile aynı ölçüde değişen bişey yoktu. Fazladan parayı niye vereyim dedim 5 kullanmaya başladım. Biraz büyük daha ama en azından rahat ediyor. Ölçün plus alacaksanız
masalsii Deletedmom379 külot bezide 4 aldım ama biraz büyük çişini sızdırıyor malesef gündüz cırtlı gece külot bez takıyorum oğlum çok çiş yaptıgı için bazen sızdırıyor göbek kısmıka dogru
serebro Deletedmom379 o an 4+ bulamadım başka bez deneyeyim dedim yoksa memnundum. Şimdi 4+molfix buldum umarım sızdırma olmaz
masalsii Deletedmom379 9 kiloya yakındır heralde cunku 4 aylıkken 8 kilo 200 gramdı suan 5,5 aylık oldu. Külotta 4 sızdırıyor büyük geldi ama bu gece serisinden aldım denemek için, cırtlıda 4 kullanıyorum kücük değil gayet iyi oluyor
Mysunshines17 Deletedmom379 Molfix bize hep bir numara büyük geldi ,Sleepy küçük ,Prima tam bedenine göre oluyir