serebro Deletedmom379 o an 4+ bulamadım başka bez deneyeyim dedim yoksa memnundum. Şimdi 4+molfix buldum umarım sızdırma olmaz
masalsii Deletedmom379 9 kiloya yakındır heralde cunku 4 aylıkken 8 kilo 200 gramdı suan 5,5 aylık oldu. Külotta 4 sızdırıyor büyük geldi ama bu gece serisinden aldım denemek için, cırtlıda 4 kullanıyorum kücük değil gayet iyi oluyor
Mysunshines17 Deletedmom379 Molfix bize hep bir numara büyük geldi ,Sleepy küçük ,Prima tam bedenine göre oluyir
Ozlemoyku Deletedmom379 5.5 aylık kıxıma 4 numara molfix kullanıyorum. Yan lastiklerini biraz gevşetip öyle tskıyorum lastik izi biraz oluyor yine ama sızdırma yapmıyor
Kuzeyim22 Deletedmom379 başta molfixs kullanıyordum A101 de aynı molfixs gibi şuanlık hiç sıkıntım yol çok şükür bim de kullandım onda da hiç sıkıntım olmadı ama biraz kalın geldi pamuk aksamı A101 aynı molfixs gibi ince güzel
Ozlemoyku Deletedmom379 bem sleepyde kullandım o bana biraz daha büyük geldi uzunlamasına daha uzun. Ama molfix enine geniş geldi bana. Ama yapı olarak molfix daha ince diye molfixe geri döndüm yoksa sleepyde güüzel bi bez
Enya Deletedmom379 ilerde kiloları genelde düştüğü için ( yürüme diş çıkarma zamanları almıyorlar verebiliyorlar) numarada düşüyor ne yazıkki