Nidaabaserr Arimayaa 74kilo ile doğuma girdim şu an 60 kiloyum. Sadece emzirerek verdim başka hiç bişey yapmadım
Merveturksoy Arimayaa 13 kilo aldım hamileligim de 20 kilo verdim sezeryan oldum bi sezeryan karnı var onada sezeryan korsesi aldım onu kullanıyorum
Ayse09 Merveturksoy bende sezeryan ile doğum yaptım korse arayışındaydım nasıl Bi korse bu nereden aldınız?
Mom10 Arimayaa Hayır bişey yapmadım benim kızım 7 gün falan yoğun bakımda kaldı ben o dönem kötü şeyler yaşadım sanırım bunun da etkisi oldu.Hiç yemek yemiyordum.
Belinaysmom Arimayaa bende sezeryanls doğum yaptım 1 ay 5 gün önce çatlaklara hindistan cevizi yağı iyi geliyor diye duymuştum sarkık göbegede toparlayıcı tayt yada korse iki beden inceltiyor ha bide bol su 💧
Mircet Arimayaa kilo versemde vücudumun şekli bozuldu göbeğimden bağımsız yarım kilo kıyma varmış gibi duruyor bel bölgemde😂
Merveturksoy Ayse09 sadece belden canim bütün sortlu falan değil bende var di zaten yani yeni almadım ama bütün sortlu vs alma derim
Msekban Gizemabc ekmekten,hamurdan,makarna ve pilavdan uzak duruyorum hatta hayatımdan çıkardım desem yeridir.akşam 6-7den sonra ağzıma hiçbirşey koymuorum ve bu leslie yi yeni keşfettim.düzenli yapmaya çalışıyorum işe yarıyormu gerçekten?