Arimayaa Kızlar dogumdan sonra kilo veremedim 70 kiloyum sezaryen le dogum olduğundan dolayida gobegim sarkti ve catlatlar var cok benimle ayni durumda olup düzelen kilo verebilenler oldumu? Nasil bir yol izlediniz?
Ysmkzlbga Arimayaa aynen bende 24 kilo aldım 14ü gitti 10 kaldı çatlak,göbek gitmiyo aşırı yemeğe düştüm zaten nasıl vericeksem 70 kiloyum 😔
MvzEBRU Arimayaa canım doğumdan sorma kilo vermek öle kolay değil sezeryan olunca daha Bi zor ama eğer bünyen kilo vermeye alışkınsa biraz dikkat ederek verebilirsin ama çatlak ve göbek ah ah malesef gitmiyor ama göbeğini sarabilirsin dikişler ine zarar vermeden ben 20 kilo aldım 10u gitti ama şuan kilo varmeye çalışmıyorum bebeğim 6 aylık olsun Bi sonra başlarım artık
Hkgi Arimayaa bende sezeryanle doğum yaptım 15 kilo almıştım şuan hepsini verdim eski kiloma döndüm ama hala ufak sarkık bir göbeğim var 🤷🏻♀️
Ozgeruya Arimayaa ben 72 ile hamile kaldim 80 le dogurdum suan 66-67 yim kızım çok hareketli surekli ayaktayım bide bolbol su iç
Mom10 MvzEBRU Sezeryan doğumla alakası yok 16 kilo aldım hamilelikte, sezeryan doğum yaptım ve ilk 2 haftada 16 kilonun tamamını verdim.Bünyeyle alakalı kilo meselesi.
Hkgi Gokcen bende hiç bilmiyorum çünkü var hala göbüş görenler çok zayıfsın diyor ama ben rahat değilim var yani göbeğim 🙅🏻♀️
MvzEBRU Mom10 ben sezeryan oaln kilo veremez demedim ki 😂 normal doğumda pislik falan filan daha hızlı akıp gidiyor sezeryan da bu yok ya ondan dedim ayrıca bünyen kilo vermeye müsaitse verirsin de demiştim
Hkgi Arimayaa bol su ve ekmek tam buğday ekmeği yiyerek ekstra hiç bişey yapmadım zaten emzirmek kalori yakıyor.
Mom10 Arimayaa Hayır bişey yapmadım benim kızım 7 gün falan yoğun bakımda kaldı ben o dönem kötü şeyler yaşadım sanırım bunun da etkisi oldu.Hiç yemek yemiyordum.
Mom10 MvzEBRU Sezeryanda daha zor demişsiniz bende buna binayen söylüyorum sezeryan doğum zor kilo vermeye sebep değil.
Ozgeruya Arimayaa bende 66-67 de takılı kaldım hamile kaldığım kilonun altindayim ama daha vermek istiyorum
Hanifeikranur Ya kızlar kilo bir şekilde verilir bebeler büyüyünce de o sarkık göbek nasıl düzelir 16kilo verdim göbeğim sarkık aynada kendime bakasım gelmiyor 93 kilo ile Doğum yapmıştım şimdi 77 kiloyum 156 boyla ☹️
Gizemabc Arimayaa 17 aralıkta +21 kgla sezaryen doğuma girdim. Kızım 3.5 aylık olana kadar 13 kg vermiştim. 2 ay düzenli spor ve diyet (diyetisyen danışmanlığında-emzirdiğim için) yaptım. 53 kgla hamile kalmıştım. Şuan 52yim . Kızım da 10.5 aylık🧿 size uygun bir diyet programı ve Leslie öneririm. Her gün yaptım.
Msekban Gizemabc ekmekten,hamurdan,makarna ve pilavdan uzak duruyorum hatta hayatımdan çıkardım desem yeridir.akşam 6-7den sonra ağzıma hiçbirşey koymuorum ve bu leslie yi yeni keşfettim.düzenli yapmaya çalışıyorum işe yarıyormu gerçekten?
Arinmom Gizemabc Gizemabc leslie yi sezaryandan ne kadar sonra yapabildniz benimde basen göbek var malesef eliptik bisiklet aldım ne kadar sonra başlanabilir acaba
Gokcen Hkgi ya bn de oypeyim hamilelik oncesi kilomdaym cok sukur .iki ay oldu sezaryan dogum yaptum. Hizli kilo vermemin sebebini bollll bolll bolll su icmeys bagliym kisin 3 litre yazin 5 litreye kadar su icmisimdr. Ams bu gobek nasil gder hic bir fikrim yok. Yanlis bi hareket yapmaktan da korkuym
Gokcen Arimayaa canim bol su ic. Geve fln acıklığında ymk yeme su ic. Tatli ve hur islerinden uzak dur mumkun oldugunca. Verrsin