Mom106 MIRACAYAZINANNESI tavsiye etmiyorum asla yapma bunu kendine ve bebeğine 🥺 illa kesmek istiyosan lahanaları buzluğa koy ve göğsüne tut o zaten akıyo ve kesiliyo ara ara sağ göğsünü öyle kesilir ama kesmenin sebebi ne?🙄
MIRACAYAZINANNESI Mom106 bebeğim beni hiç emmedi 5 aydır sağarak veriyorum. Artık hastaneden çıkamaz oldum. Her gün tıkalı memeyi açmakla uğraşıyorum. Bebegimle ilgilenemez oldum.
MIRACAYAZINANNESI Birgul32 inşallah yaa bir an önce geçse. Ilacın yannetkileri çok var. Başım dönüyor midem bulanıyor. Buzu deneyecem
Birgul32 MIRACAYAZINANNESI buzu dene mutlaka rahatlama verir göğsüne krem varsa kas gevşetici gibi krem sürebilirsin göğüslerine ve iç çamaşırı takma o daha çok acı sızı verıyor.
MIRACAYAZINANNESI Birgul32 buzu denedim çok iyi geldi. Ic çamaşırı takmak zorunda kalıyorum çünkü nane lahana koyuyorum onlar tutuyor
Birgul32 MIRACAYAZINANNESI sporcu atleti veya yarım atlet takmanı öneririm sütyen göğsünü sıkacagı için sütün gelmeye devam eder .
MIRACAYAZINANNESI Birgul32 hala şiş ve sut iner gibi yanma oluyor. Sudyensiz yatayım dedim yatamadım daha çok acıdı. Sporcu atletim yok 😢
Birgul32 MIRACAYAZINANNESI takma o zaman bisey bolbol soguk uygulama yap göğsüne rahatlama olsun .kremle göğsüne masaj yap ama ucuna yapma .
Birgul32 MIRACAYAZINANNESI benım göğüslerimin acısı ve sertliğinin geçmesi baya bir hafta on gün sürdü hatta sunan bile sıcak su degdimi bu kaç damla geliyor .sen nasılsın suan agrı sızı varmı çok mu
Haziran2020annesi MIRACAYAZINANNESI MIRACAYAZINANNESI ben hala bu süreçteyim doktorum bana doldukça sağmamı söyledi sağdım ben ama bnm suanki sorunum göğsümün ucunda kist olustu o benı korkutuyor
MIRACAYAZINANNESI Haziran2020annesi sizde mi ilaçla kestiniz. Öyleyse hangi ilaç. Doktorum bana sağmayacaksın dedi. Bugün 4. Günüm
MIRACAYAZINANNESI Haziran2020annesi aynen bende ilaç i içmeden sağdım son kez. Ilaci içtim 4 gün oldu daha hiç sağmadım. 8 tablet ilaç. Ilk iki gün sabah akşam yarım. Sonra haftada 2 gün yarim olarak iç dedi. Dostinex benimde. Siz nasıl kullanıyorsunuz. Süt kesildi mi
MIRACAYAZINANNESI Birgul32 üst kısımlar baya boşaldı ama alta doğru baya acıyor. Sudyen takmayınca daha çok acıyor
Birgul32 MIRACAYAZINANNESI MIRACAYAZINANNESI altları kremle ov masaj yap istersen tak sütyen bol dersen ama sütyen taktıkça sıkışır göğsün sit gelir sen bilirsin
MIRACAYAZINANNESI Birgul32 Çok sıktırmıyorum arkasini baglamiyirum. Nasıl ovalarım bilmiyorum dokunamıyorum bile çok acıyor sismis