Alya282019 Kızlar kaşıntıdan uyuyamıyorum travazol krem kullanıyorum ama hiçbir işe yaramıyor var mı başına gelip fitil olur başka ilaç olur kullanıp rahatlayan hemen yarın alıcam😞
afs9mart Alya282019 mantarmı bilmem ama tam o kılıtorıs warya orası beenk bensk olmus beyaz beyaz nası kasınıyo warya iç çamasırım degince de kasınıyo çdu dayanamayıp kaç kere bacaklarımı ayırıp alt taraf cıplak yattım 😅 hahaha geçti bide vikis sürüyodum yakıyodu ama geçirdi en azından
Yagmurbusra Alya282019 benim de oluyor arada kaşıntı ama bitmeyen akıntı ve enfeksiyon var fitil de kullandım kremde üşütmemek gerekmiş büyüklerimiz öyle diyor ayaklarını sıcak tutmak gerekmiş ben yaz kış çorap sevmem giymem pek bu yüzden de çileyi çekiylrum ben ona bağlıyorum
Alya282019 afs9mart peynir kesiği gibi akıntım var direk mantar zaten valla çok kötüyüm uyku haram oldu resmen
Glsr1 Ayy cok gecmis olsun ben cok cekmistim 6 ay boyunca gitmedkm dr hastane kalmadiydi ne illet bisey bilirim dr bana fitil ve krem vermisti bi süre rahatlamistim slnra hamile kaldim rahatladim
Alya282019 Glsr1 çok teşekkür ederim bende netten baktım fitil baya iyi geliyormuş adını hatırlıyomusun fitilin
mavilimsi Alya282019 bi kaç ay önce bende oldum berbat bir şey.hemen aile hekimine gittim fitil + travazol krem verdi.bi haftaya kalmadan şükür atlattım.
mavilimsi Alya282019 inan ki hatırlamıyorum.yanlız iki adetti.birini kullandıktan sonra diğerini bi hafta sonra kullandim
mina00 Selam,fulkanazol deye tablet var haftanın ortası atılır bı kere perşembe gunu, bıde pentavag deye vajınal şam o cok ıyı ben hamılelıyımde doktor tavsıyesı ıle kullandım gectı
Azraaa02 Deletedmom5284 yaaa her postta sizin yorumlarınızı görüyorum🙈🙈 çok merak ediyorum sizi valla
Azraaa02 Alya282019 bence kafana göre ilaç kullanma canım. Benim Mantar vardı tam 1 yıl sürdü. O neydi Ya öyle mahfoldum kaşımaktan hep kan geliyordu artık. Kaç tane doktora gittim. Hap kullandım krem kullandım En son köpük yazdı bana sigortaya da geçmedi çok pahalı aldım. Şişedeki köpüğü afedersin vajinanın içine yerleştirip sıkıyordum hep Mantar parçaları düşüyordu yere canım çok etkiledi. İğleştim çok şükür daha da olmadım🤲
evlatkusum Alya282019 Bana doktorum travazol krem bide gyno lomexin fitil yazmıştı içinde 2 tane var 3 gün arayla kullanıyorsun bide ilişki yasak 6 gün boyunca
mina00 Alya282019 Selam,fulkanazol deye tablet var haftanın ortası atılır bı kere perşembe gunu, bıde pentavag deye vajınal şam o cok ıyı ben hamılelıyımde doktor tavsıyesı ıle kullandım gectı